duminică, 2 august 2009

Rachelle Lefevre inlocuita in Eclipse


Off..........ma tem ca de data aceasta nu va fi la fel ca atunci cand se zvonea ca, Kristen ar fi insarcinata cu Rob. Dupa cum bine stiti, atunci am ocolit sa public stirea ridicola si am asteptat pana cand Kristen a dezmintit.
De data aceasta, desi am sperat sa va anunt ca Rachelle Lefevre o va juca in continuare pe Victoria in Eclipse, se pare ca hotararea este luata. Rachelle Lefevre va fi inlocuita de Bryce Dallas Howard.
Se pare ca filmarile de la
"Barney's Version"(filmul pe care l-a semnat Rachelle) si Eclipse sunt programate in aceeasi perioada.
Rachelle a declarat:
"Sunt profund intristata ca n-o sa termin de portretizat personajul Victoria pentru fanii Twilight. Este o poveste pe care o iubesc si de care sunt pasionata. O sa fiu intotdeauna recunoscatoare pentru sustinerea si loialitatea fanilor si sunt foarte ranita de decizia surprinzatoare de a continua fara mine. Doresc actorilor si echipei de productie Eclipse toate cele bune!"
Pe de alta parte, cei de la Summit declara ca studiourile sunt dezamagite de recentele comentarii ale lui Rachelle, si ca faptul ca ea a acceptat rolul din alt film fara sa-i anunte, a dat peste cap intreaga productie.
____________________________________________________________________

Mie, una, imi pare rau ca se termina totul cu acest conflict. Eu inca mai sper ca se vor remedia lucrurile cat de putin posibil. Voi ce ziceti?...E pacat ca Rachelle nu isi va incheia rolul, dar pana la urma asta e situatia....sa speram ca Bryce e la fel de talentata.
____________________________________________________________________

Dar, au aparut si primele poze cu Bryce de cand a primit rolul Victoriei. Iat-o deci pe noua Victoria. Chiar aseara a fost vazuta dand autografe, in timp ce se ducea la fitness( pentru noul rol).

Un comentariu:

Mery spunea...

E mumu Bryce:X:X:X...si o va juk super pe Victoria.....

Chat

Create a Meebo Chat Room