joi, 21 octombrie 2010

Dakota Fanning se decorporalizeaza in adaptarea romanului “If I Stay”

Editorii de la Firstshowing.net ne informeaza ca fostul copil-minune Dakota Fanning (16 ani) s-a asezat la masa tratativelor cu reprezentantii companiei de productie Summit Entertainment pentru a prelua rolul principal feminin in drama cu elemente supranaturale “If I Stay”, o adaptare a romanului bestseller cu acelasi titlu al scriitoarei Gayle Forman, pe care scenarista Shauna Cross (”Whip It”) il va transpune pe marele ecran.

Initial, acest proiect cinematografic trebuia sa poarte semnatura regizorala a lui Catherine Hardwicke (”Twilight”, “Thirteen”), insa aceasta l-a abandonat in favoarea thriller-ului “Red Riding Hood” al companiei de productie Warner Bros., lasandu-i cale libera braziliencei Heitor Dhalia (”Adrift”, “Drained”).

Subiectul filmului “If I Stay” o are in centrul actiunii pe adolescenta in varsta de 17 ani Mia, o muziciana clasica talentata, care devine victima unei experiente de decorporalizare in urma unui accident de masina in care parintii ei isi pierd viata, iar ea si fratele sau sunt grav raniti. Desi memoria fetei nu a pastrat momentul producerii accidentului pe o sosea din Oregon, in timp ce zace in stare de coma, sufletul Miei paraseste corpul si aceasta experienta paranormala de decorporalizare ii permite victimei sa observe cum paramedicii sositi la locul impactului urca in ambulanta corpurile membrilor familiei sale. Perspectiva se schimba si Mia rememoreaza evenimente importante din viata ei, in care au fost implicati mama si tatal sau, fratele sau sau iubitul ei Adam, de dragul caruia ar fi trebuit sa aleaga intre cariera de muziciana si dragoste. Aflata la hotarul dintre viata si moarte, Mia este fortata sa faca alegeri dificile si dramatice de care depinde supravietuirea ei.

In cazul in care va accepta sa interpreteze rolul, Dakota Fanning va intra pentru a doua oara in acelasi an in pielea unei muziciene, dupa ce a portretizat-o pe Cherie Currie in filmul biografic “The Runaways“, in care a avut-o ca partenera pe amica si colega din franciza “The Twilight Saga” – Kristen Stewart. Romanul “If I Stay” a fost publicat in Statele Unite ale Americii in luna aprilie a anului 2009, la scurta vreme dupa ce Summit Entertainment obtinuse drepturile de ecranizare, filmul omonim urmand sa fie lansat in anul 2011.
sursa; cinemarx.ro

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room