miercuri, 6 octombrie 2010

Tandreturi in Public

Robert Pattinson (24 de ani) şi Kristen Stewart (20 de ani) i-au surprins pe clienţii unui restaurant din Hollywood cu gesturile lor de afecţiune, relatează celebritywonder.com.


O sursă a spus: „S-au uitat unul la celălalt şi s-au sărutat pe tot parcursul serii. Robert şi-a ţinut braţul după umerii ei şi amândoi chicoteau. Este clar că se plac foarte mult."
Sursa a adăugat că, deşi erau înconjuraţi de prieteni, cei doi actori au fost de nedespărţit cât timp au stat în restaurant.

„Au stat împreună toată noaptea. După cina, Robert, Kristen şi prietenii lor s-au mutat într-o cameră separată pentru a fuma. Toţi râdeau şi se simţeau bine, dar Robert stătea cu ochii pe Kristen şi se asigura că se simte bine. Erau nedespărţiţi indiferent de locul în care se  ducea grupul”, a mai spus sursa.

În luna noiembrie, Robert Pattinson şi Kristen Stewart vor intra din nou în rolurile vampirului Edward Cullen şi, respectiv, a muritoarei Bella Swan, pentru filmările la „Saga Amurg: Breaking Dawn” (2011), a patra parte a seriei inspirate din cărţile autoarei Stephenie Meyer.

Sursa: TV Mania

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room