duminică, 26 decembrie 2010

.....

Prin aceasta postare vreau sa ma adresez colegelor de blog cu care, din pacate nu pot lua legatura. :)
DUpa cum am spus, fetelor, intr-o postare de mai jos, vreau sa reinventam blogul. As vrea sa invatam sa apreciem calitatea, nu cantitatea. Nu este nevoie sa postam stiri cu sutele,  cateva sunt suficiente. De aceea, va rog, stiri de genul: "X are un nou Quiz. New Moon sau Eclipse?" sa nu mai fie postate. Nu caut sa jignesc pe nimeni. Apreciez ceea ce faceti, buna intentie, insa trebuie sa ne alegem stirile cele mai potrivite pentru a restrange  vizitatorii pe blog. Deci, de acum inainte, postati numai stiri importante, anunturi importante in legatura cu filmarile, cartile, filmele sau actorii, photoshoot-uri, dar numai cele importante. Va rog sa tineti cont de anuntul meu.

Tot aici vreau sa va multumesc pentru faptul ca v-ati mai ocupat de blog in lunga perioasa in care eu nu am facut-o, dar trebuie sa ne redresam. Deci, sa facem din nou ca blogul sa progeseze. :) Va iubesc! >:D<

6 comentarii:

Vampirika spunea...

noi intelegem fetelor ca unele stiri nu sunt asa de importante, dar poate si Quiz`urile acelea au si ele rostul lor.. nu stiu:-??
spun si eu. poate Quiz`ul respectiv este postat de compania Summit Entertainment si unii bloggeri au descoperit stirea pe cine stie ce site/blog si acum vor sa o raspandeasca. eu nu cred ca se fac asa din pura distractie pt cei inebuniti dupa Saga Twilight. probail producatorii filemlor vor sa vada ce film ne`a placut mai mult,din cauze poate necunoscute de noi. Asa ca doar cateodata mai pot fi postate si unele Quiz`uri.
Ca acelea gen: cand unt evenimente speciale: MTV Music Award's, Oscar, Grammy. Astea sunt importante, sau cand sunt sondaje pt top x actori din lume s.s.m.d.p.
Atat am avut si eu de spus...
Va urez Sarbatori Fericite tuturor, si fetelor sa vina cu stiri pt ca pe noi, orice stire cat de mica ne bucura.

mIddLe~PrInCeSs spunea...

Eu...Am postat stiri de genul acela,deci practic numai mie mi te-ai adresat intr-un fel. Am vazut ca si ieri mi-ai sters postarile si ma simt nasol rau,pentru ca nu prea am avut timp cu scoala asta si cu alte chestii si acum cand am incercat sa fac mai mult nu iti convine.Nu vreau sa ne certam pentru ca ai fost draguta cu mine si inca esti dar lasa-ma sa fiu si eu putin directa: de ce nu selectezi tu stirile si mi le dai mie sa le postez? Poate asa o sa isi revina blogul si le vom recapata increderea fanilor Twilight...Pfff,imi cer scuze,nu mai stiu ce sa zic.

Gossip Girl Twilght spunea...

http://gossip-of-twilight-world.blogspot.com/2010/12/va-provoc.html sustine blogul preferat pe Gossip of Twilight world!!

alexandra spunea...

Ha ha:)) Nu inteleg de ce... Fiecare stire ce are legatura cu Twilight este importanta, fecare poza, quiz, sau altceva... Este mijlocul nostru de informare! Al fanilor seriei! Si nu cred ca facand ceea ce faci draga Ella vei reusi sa recastigi vizitatorii pe care ii avea blogul cu catva timp in urma. Nu e vina celorlalte fete ca tu ai "uitat" de acest blog! Tu ai initiat acest blog, intradevar, dar din punctul meu de vedere, asta nu-ti da dreptul sa fii lipsita de respect fata de colegele de blog. Ar trebui sa le multumesti pentru ca si-au daruit din timpul lor pentru a ajuta blogul. Stergandu-le postarile:)) nu e cea mai buna metoda de a atrage fanii. Ele nu sunt la dispozitia ta! De exemplu, o imbunatatire favorabila ar fi schimbarea designului obositor! Sincer...
Parerea unui fost fan twilight hot news, dezgustat de cele intamplate.
Pace, oameni buni!

elena spunea...

Pai mai oameni uni, voi va plangeti ca stirile sunt uneori multe si agasante. Mereu parerile vor fi impartite. Si din nou ma simt nevoita sa iau o decizie, desi nu sunt sigura pe mine si nu stiu daca va fi corecta.
Mai bine tac si nu mai spun nimic si va las pe voi in sfera Twilight. Eu sincer, nu pot sa o mai inteles. Imi pare rau de asta. Mie asa mi s-a sugerat si mi s-a parut ca persoanele aveau dreptate. Acum va intoarceti. Middle nu vreau sa te jignesc...Doamne , iarta-ma, te rog frumos. :o3 Nu vreau sa se mai certe/ supere lumea. Serios.

Si cum eu nu mai pot intelege aceasta sfera, cred ca nu am sa mai incerc sa o penetrez pentru a patrunde in ea pentru ca se vede, nu mai am cum.

Designul il voi schimba in cateva zile. Stati linistiti. :)

mIddLe~PrInCeSs spunea...

Tot ce te rog,este sa nu mai asculti de sfaturile unora..De exemplu acesta (si poate il si recunosti): "Ella a mers pe ideea de cantitate, nu de calitate, dar daca te miscai asa ca prin labirint gaseai si stirile interesante."

Chat

Create a Meebo Chat Room