luni, 6 decembrie 2010

Sf. Nicolae!

He he! Inainte de toate imi cer scuze in numele echipei pentru lipsa noastra, pentru stirile pe care rareori le postam. Dar avand in vedere ca suntem in perioada postului si in apropiere sarbatorilor de iarna sper sa puteti sa ne iertati :-s. 

Azi e Sf Nicolae! La multi ani tuturor cu numele de Nicoleta, Nicolae, Nico, Nicu si mai stiu eu ce derivate sunt :D. Chiar, ce va adus Mosul? ;))

(Si ca o paranteza, zilele astea urmeaza sa postez rubrica de ficuri, am primit cam putine, daca aveti continuari sau ficuri noi le astept la adresa ladyjoanne21@gmail.com)

11 comentarii:

Anonim spunea...

oricum v-au luat-o altii inainte...ati cazut rau..pacat..erA un blog bun..dar na..cateodata nu le poti face pe toate..

Anonim spunea...

Eu cred ca o sa isi revina in vacanta :)

Anonim spunea...

ai dreptate Anonim. De fapt, amandoi aveti dreptate. :) Dar, sa vina vacanta si va spun atunci mai multe. :)

PS: Ella :)

***M@ry*** spunea...

:))primul anonim sunt eu=))imi era lene sa intru pe contul de google...ella asteptam vesti:Dsincer sunt chiar nerabdatoare:*succes..sper ca nu ai luat comm-ul meu drept un repros..era doar o constatare...e greu la liceu n-ai ce face:)spor dragelor!mai e putin:*

Anonim spunea...

Post, nepost...sincer acum...erati cel mai bun blog twilight din intreaga romanie...ati depasit pana si Stiri-Twilight....nu imi vine sa cred cum ati ajuns....din partea mea luati-o cum vreti, reprost, nu ma intereseaza prea mult...ati ajuns rau, foarte rau....pana si cele mai blege bloguri v-au luat-o inainte...si bravo lor, pentru ca in ciuda faptului ca nu au avut concursuri si altele...s-au mentinut cu stiri si traduceri la zi....stiri din plin....in schimb voi, inainte mi-as fi dat jos palaria in fata voastra....sunt de foarte mult timp pe blogul asta, cam din decembrie anul trecut....si am continuat sa-l urmaresc luni intregi...pana cand am vazut ca va lasati balta....si echipa, ati tot schimbat-o....sincer, la inceput, nu era asa....

Anonim spunea...

mda...de acord
imi pare rau de blog
vad ca toata lumea e cam de aceeasi parere
oricum:-j

Anonim spunea...

sincer si eu am observat.in ultimu timp v-ati cam lasat de treaba.pacat.am vazut ca carina si middle-princess mai fac o postare sau doua,dar si ele mai putin.eu zic sa incercati sa v-a reveniti!poate ati mai avea succesul pe care l-ati avut candva :)

Anonim spunea...

RAGI COPII,ADOLESCENTI...
Sa fii obsedat de twilight inseamna sa devii bolnav grav psihuc,ar trebui sa va opriti!!!
Cu drag al vostru prieten Andrei

Anonim spunea...

^ draga andrei, ar trebui sa fi putin mai obsedat de tastatura ta, ca nu le prea ai cu tastele :P

***M@ry*** spunea...

corect ceea ce a zis anonima de mai sus "raga" Andrei...daca nu te intereseaza twilight...atunci de ce intri?..si nu cred ca milioane de oameni de diferite varste au probleme psihice...ar trebui sa gandesti putin inainte sa scrii...nu iti place..ne doare pe noi in cot(ca sa vorbesc intr-un limbaj adecvat)..dar in fond fiecare are parerea lui...

Anonim spunea...

Inainte urmaream 2 bloguri in paralel, twilight hot news si stiri twilight ...Blogul asta mi se parea mult mai interesant(aveati mai multe postari, si nu prea intarziati), dar acum nu mai am aceeasi parere, si chiar imi pare rau..Sper sa reusiti sa va reveniti in vacantza :).

" Al nostru prieten, Andrei", cel bolnav "psihuc" esti tu ..pentru ca intri pe un site dedicat seriei twilight si intr-un fel ne jignesti ;).
App...la urmatorul comment sa aprinzi lumina, ca poate vezi tastele mai bine ;).

Chat

Create a Meebo Chat Room