joi, 15 octombrie 2009

Ceva HOT!!!!




Deci......Vreau sa va arat ceva nemaipomenit....si sunt sigura ca vom avea multe copiute pe aici....sa mai spuna lumea ca nu suntem originali........PUTETI SA PLAGIATI STIREA.......nu aveti sanse sa demonstrati sa este stirea voastra......:X
Deci.....o iubesc pe Mariana. Mi-a trimis poze cu calendarele pe care si le-a cumparat ieri.....este o dulce...sper sa-mi trimita ;;)
Deci....calendarele New Moon in exclusivitate pentru Romania......

8 comentarii:

AnNy spunea...

Se pot cumpara din romania?Daca da,unde le putem cumpara si cam cat costa?:D

Anonim spunea...

OMGGG!!!!!


VREAU SI EU:((





ziceti`ne si noua de unde sa ne cumparam..plsss:*:*:*

Catalina spunea...

va rogggg spuneti`ne de unde l-a cumnparat..si care e faza cu concursul???mai spuneti odata:D


:*:*

Anonim spunea...

DECI...e frumos din partea voastra ca le-ati pus pe blog. Dar de unde atata tam-tam ca o sa copieze lumea? Daca se iau stirile de pe blogul vostru, inseamna ca sunteti vizitate si admirate.Plus ca ati mai pus si tag-uri pe poze, si era clar ca nu se pot copia fara a fi sepcificata sursa, nu mai era nevoie si de descriere la postare. :| Nu inteleg de ce se face atata caz din asta... in fine, fiecare cu ale lui.

elena spunea...

exact :>

anca spunea...

cam suparacioase sunteti... ce va mananca atat de mult? asta e, va copiaza, taiati-le capul. mie una incepe sa nu imi mai placa blogul asta. ati inceput sa v-o cam luati in cap...

anna spunea...

dar sincer, oamenii nu au o sursa?
adica... de unde le-ati luat voi nu pot sa le ia altii? [nu ma refer neaparat la pozele asta]
exagerati...

aryschool@yahoo.com spunea...

Sal.Mi-am cumparat si eu astazi 2 calendare de birou New Moon.Se gasesc in Complexul Flora(puteti ajunge acolo cu 331, 112)la una din librariile de acolo.Va va fi usor sa le gasiti intrucat doamna de acolo are postate calendarele de perete chiar la intrare.Calendarele de birou costa 6 RON bucata iar cele de perete 3 RON.

Chat

Create a Meebo Chat Room