luni, 22 februarie 2010

"Pattinson are noroc că mai este ţinut minte" - Allen Coulter

http://cdn.buzznet.com/media/jjr/2009/06/robert-rain/robert-pattinson-rain-remember-me-14.jpg 
Aceasta este părerea regizorului Allen Coulter, producătorul fimului 'Remember Me', o dramă în care Pattinson joacă alături de o legendă a Hollywoodului, Pierce Brosnan.
Deşi a câştigat legiuni de fani şi, mai ales, fane, tânărul actor, interpretul lui Edward Cullen în Twilight, nu l-a impresionat câtuşi de puţin pe Coulter. Dacă ar fi fost să judece după acest rol, regizorul lui l-ar mai fi ales pe Pattinson să joace în flimul său: "Dacă aş fi văzut Twilight, nu cred că l-aş mai fi angajat. Este foarte limitat ca şi exprimare în acest rol."
Dacă nu este apreciat pentru rolul care l-a făcut celebru, măcar este apreciat pentru şarmul său recunoaşte Coulter. El speră ca fanii să vină să vadă filmul tocmai din acest motiv.

4 comentarii:

Andreea spunea...

Are dreptate. Robert e frumos, insa e un actor foarte foarte slab.

◤◤ Vampy © spunea...

Eu am inteles altceva din acest articol, sunt curioasa daca a mai inteles cineva acelasi lucru ca si mine. Eu cred ca regizorul a spus ca rolul din Twilight nu i-a permis lui Robert sa se remarce ca actor de calitate pentru ca in sine rolul este limitat. Nu cred ca a vrut sa spun ca Rob este doar frumos si atat...

Anonim spunea...

fiecare intelege ce vrea ;))

◤◤ Vampy © spunea...

Asa este anonim... Totusi, am facut cercetari mai profunde. Iata articolul original preluat de Libertatea: "However, Coulter is pleased he took a chance on Pattinson in the New York-based drama which focuses on a touching love story between Pattinson’s emotionally adrift character and a fellow college student because it gives the young actor the chance to showcase his acting skills."
http://blog.taragana.com/e/2010/02/22/twilight-wont-help-pattinson-allen-coulter-93212/

Chat

Create a Meebo Chat Room