luni, 22 martie 2010

Concurs "Saga Fashion" - Castigator

In primul rand vreau sa imi cer scuze fata de participantii acestui concurs. Aseara nu am avut internet si nu am putut face jurizarea.
Dar, iata-ma aici, cu anuntul castigatorului si cu un nou concurs. Va spun mai tarziu despre ce este vorba.
Cei mai multi dintre voi s-au axat pe argumentarea stilului lui Kristen Stewart. Ati vorbit despre ea exact asa cum este - se imbraca cum simte si este mai non-conformista. Sunt de parere ca, in ziua de azi, cu totii incercam sa aratam lumii acel ceva non-conformist din noi.
Chiar daca nu o simpatizez pe Kristen, trebuie sa recunosc ca adopt un stil asemanator cu al ei. De curand am vazut o vesta rosie super - ia gata cu aberatul pe aici. :))
Castigatoarea concursului "SAGA FASHION" este Alice in Wonderland.
Desi la inceput nu vizitam acest blog deoarece imi erau antipatice unele persoane, acum e principalul blog vizitat si nu spun asta doar pentru a face o impresie buna. Pur si simplu imi displacea blogul.

E destul de dificil sa ma hotarasc deoarece, toate vedetele prezentate sunt foarte la moda si se imbraca super.
O aleg totusi pe Ashley Greene pentru ca o consider un model demn de urmat din toate punctele de vedere, mai putin la faza cu ozele acelea nud - daca au fost reale.

Ashley este insasi stilista ei. Este genul de persoana careia i sta bine cu orice s-ar imbraca. Fie ca iese doar sa alimenteze la benzinarie, fie ca paseste gratios pe covorul rosu la diferite evenimente, Ashley stie sa-si aleaga tinute impecabile. Din cate vad de un an incoace, de gand am descoperit fenomenul Twilight, niciodata nu am vazut tinute esuate. Este naturala si se imbraca cum simte.
E mereu la curent cu ce e nou ( ex: participarea la saptamana modei de la Milan) si da sfaturi altora despre moda ( ex: MTV VMA). In plus, vrea sa ajute viitoarele generatii sa fie feminine si la moda ( ex: implicarea in campania aceea cu rochiile pentru majorat). E minunata. Hainele ei sunt minunate.
E mereu fresh, chiar si dupa un zbor care pe altii i-ar termina.
Pentru un suc cu prietenele , intodeauna un top cu imprimeu, colantii negri si balerinii vor fi aliatii pentru o tinuta minunata. Iar pentru lansarea unuia din cele mai importante proiecte, o rochie mulata dar nu stramta, lunga si vaporoasa jos , alaturi de un plic vor cucerii pe toata lumea.
Vreau doar sa mai amintesc de complexitatea lui Ash. O dovada clara ar fi body-painting'ul pentru reclama aceea de la bauturile racoritoare. A fost un soc total. Dupa mizeria pe care a facut-o Perez eu cel putin nu credeam ca se va mai dezbraca. Dar , iata ca a facut-o.
Sa nu uitam de coafurile ei. Parul ,simplu aranjat, completeaza mereu tinutele ei, ceea ce o face stralucitoare.
Era sa uit...tinutele ei de zi cu zi sunt completate de superbii ochelari de soare. :X Sunt ca aerul pentru om sau ceva de genul.
Simt ca ma las purtata de val. As putea vorbi despre tinutele ei toata ziua.
In loc de incheiere...GO ASHLEY GREENE!

Mult succes tuturor participantilor si fie ca cel mai bun fashionist sa castige!
Astept datele ei pentru a le da mai departe la sponsor!
Si, am un nou concurs pentru voi! "Maraton Printre rafturile prafuite" continua!
De data aceasta punem la bataie cartea " Curajul" scrisa tot de Holly Black.
Tot ce trebuie sa faceti este sa urmariti rubrica "Printre rafturile prafuite" - care va aparea dupaarticolul acesta si apoi sa trimiteti un e-mail la adresa thn.ella@gmail.com cu subiectul "Concurs Curajul" si sa raspundeti la intrebarea "De cine se indragosteste Valerie?"

Concursul se desfasoara in perioada 22 - 28 martie 2010.
Mult succes tuturor si felicitari castigatoarei!
Multumim sponsorilor.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

2 comentarii:

Anonim spunea...

yupiiiiiiiiiiiiiiiii
am castigat :X:X:X:X:X
dar nu merge site-ul :|

Anonim spunea...

gata merge :)
nu ma pot hotari :))
care ma ajuti?

Chat

Create a Meebo Chat Room