marți, 23 martie 2010

Robert Pattinson: "arat ca un travestit în rolul in rolul lui Edward Cullen"

  
Robert Pattinson, actorul britanic care joacă rolul unui vampir cu puteri supra omeneşti în seria filmelor “Twilight”, a recunoscut că arată ca un travestit în rolul pe care îl interpretează. În vîrstă de 23 de ani, tînărul care îl joacă pe Edward Cullen în blockbusterul care are la bază romanele scriitoarei Stephenie Meyer, spune că machiajul pentru rolul său a fost atît de încărcat încît au fost momente cînd s-a privit în oglindă şi a văzut un travestit.
Într-un interviu, Pattinson a declarat că nu înţelege de ce aşa multe adolescente l-au găsit atrăgător. Întrebat dacă este deranjat de atenţia care I se acordă în ultima vreme, actorul a precizat că devine stresat mult mai repede decît înainte. El a mai spus că nu se consideră deloc sexi şi niciodată nu s-a gîndit la acest aspect, însă îşi lasă fanele să trăiască cu această iluzie.
Milioane de oameni au vizionat primul trailer al următorului film al seriei Twilight, “Eclipse”, postat pe site-ul YouTube la sfîrşitul săptămînii trecute. Tot săptămîna trecută, a avut loc premiera noului film al lui Pattinson, “Remember Me”.

Un comentariu:

elena spunea...

bine k recunoaste :|

Chat

Create a Meebo Chat Room