luni, 1 martie 2010

Cum sa iti aranjezi parul precum Kristen Stewart?

  
Kristen Stewart, actrita din seria Twilight, si-a impresionat fanii in primul rand prin naturalete. Tanara actrita este adepta unui stil simplu, fara prea multe inflorituri, dar uneori poate fi si extrem de eleganta, punand la bataie tocmai aceasta simplitate.
Daca vrei sa ai o pieptanatura asemeni lui Kristen, renunta la coafurile sofisticate, care necesita mult timp si o gramada de produse de styling. Mergi pe culoarea naturala a podoabei tale capilare, in primul rand. Daca ai norocul sa ai un par saten inchis, ai toate sansele sa obtii un look asemanator cu al actritei. Pentru un look “de zi”, prinde-ti parul la spate intr-o coada de cal, si lasa in fata cateva suvite rebele. Le poti lasa la intreaga lungime, sau le poti ajusta astfel incat sa nu depaseasca linia barbiei. In functie de formatul fetei, lasa-ti breton, sau, daca acesta nu te avantajeaza, imparte parul cu carare intr-o parte. Este o pieptanatura foarte buna pentru mers la ore sau la cumparaturi, sau pentru o iesire in parc.
Daca vrei un look putin mai sofisticat, de seara, dar care sa mearga tot pe naturalete, spala-ti parul, dupa care usuca-l incepand cu suvitele de dedesubt. Asa vei obtine mai mult volum, dar si un aspect natural. Renunta la spuma si fixativ, si lasa suvitele sa-ti cada pe umeri rebele. Daca vei asorta parul la o rochie neagra, eleganta, ai toate sansele sa o copiezi cu succes pe Kristen. Deoarece contrastele sunt la mare moda, poti opta si pentru o rochie alba, care sa iti scoata si mai mult in evidenta culoarea inchisa a parului.
Daca parul tau este scurt, nu trebuie sa te impacientezi. Poti arata precum Kristen in The Runaways. Fileaza parul in dreptul urechilor si vei obtine un look de anii ‘80, foarte la moda astazi. Pentru volum, incearca sa tapezi parul la spate. Daca te avantajeaza, poti incerca sa iti inchizi parul cu un ton sau doua.



Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room