marți, 8 iunie 2010

Taylor Lautner este jenat de muschii sai

Taylor Lautner este jenat de muschii sai   Lui Taylor Lautner ii este jena cu muschii sai. Actorul din “Twilight Saga: New Moon” a facut cateva luni de antrenamente fizice intense ca pregatire pentru a-l interpreta pe varcolacul Jacob Black, iar acum e coplesit de atentia pe care o primeste de la fani datorita aspectului sau fizic. 
http://media.onsugar.com/files/2010/04/13/5/629/6294039/224066afcec41e53_twilight-saga-eclipse-taylor-lautner-shirtless.jpg 
Deoarece este deseori chestionat pe aceasta tema, muschii sai incep sa il deranjeze, in conditiile in care pentru el acest aspect este doar o parte a personajului interpretat, de care insa nu poate sa scape dupa filmari. Exista surse care afirma ca dupa ce a reusit sa ajunga la aceasta forma fizica, stima de sine a lui Taylor a crescut foarte mult si ca acum isi doreste sa devina instructor de fitness pentru a-i ajuta si pe altii sa se simta mai bine. Justine Bieber de exemplu, ar fi incantat sa se antreneze cu “varcolacul” si sa ajunga sa arate ca el. Taylor, care a pus pe el aproximativ 15 kilograme de muschi pentru rolul din seria “Twilight”, a marturisit ca pentru a face toate antrenamentele si a ajunge sa arate astfel a fost motivat de film si de fani.

Un comentariu:

Larisa Papy spunea...

eh lasa..sa numai fie jenat ca arata super:D

Chat

Create a Meebo Chat Room