sâmbătă, 24 iulie 2010

Bella si Jacob sunt nume de top in America


Buna! Am revenit de la tara cu forte proaspete si am fost dezamgaita ca fetele nu au postat nici o stire azi! Dupa ce m-am uitat ce stiri au pus fetele timp de o saptamana, am zis sa trec la treaba. Mai vreau sa va spun ca maine voi posta rubrica de fan ficuri, cel putin voi incerca. Asa ca... daca aveti ficuri noi sau continuari... stiti voi LadyJoanne21@yahoo.com

Sursa: Egirl
Succesul fenomenal de care s-a bucurat seria “Twilight” a dat nastere la numeroase trenduri, printre care si acela ca oamenii au inceput sa isi boteze copiii cu numele personajelor din franciza ce prezinta povestea iubirii dintre un vampire si o muritoare. Seria a starnit o adevarata isterie de cand a fost lansata si unii dintre fani au mers pana acolo incat si-au numit bebelusii Bella, Jacob, Edward sau chiar Cullen, numele de familie al personajului interpretat de Robert Pattinson.
In 2009, Bella si Jacob au fost cele mai utilizate nume pentru copii in America, conform unui studio realizat pentru Social Security Administration. Bella vine de la Isabella, nume ce se afla pe primul loc in alegerile parintilor americani pentru fetitele lor. In ceea ce priveste numele Jacob, acesta este pe primul loc in preferinte pentru numele de baieti independent de personajul interpretat de Taylor Lautner, intrucat figureaza pe acest loc de 11 ani. 

Un comentariu:

Unknown spunea...

Pai Ella nu e,iar Carina e plecata azi.Cn altcineva sa mai posteze?

Chat

Create a Meebo Chat Room