joi, 26 august 2010

Planurile echipei “Twilight” de a filma în Brazilia au fost date peste cap cu violență

TwilightIncidentele stradale din week-end din Brazilia dintre bandele înarmate de traficanți de droguri și poliție i-au făcut pe producătorii noului filmTwilight” să schimbe programul filmărilor. Echipa din care fac parte Robert Pattinson și Kristen Stewart trebuia să filmeze la Rio de Janeiro pentru “Breaking Dawn“, ultimul film al francizei.
Directorii de la Summit Entertainment au decis, în urma violențelor stradale, să amâne filmările. Membrii unor găști violente din orașul brazilian au luat prizonieri 35 de civili sâmbătă, 21 august, în hotelul InterContinental. Asediul forțelor de ordine a dus la tragerea multor focuri de armă, moartea unei persoane, rănirea a patru polițiști și arestarea a zece persoane.
Oficialitățiile orașului Rio de Janeiro încearcă acum să-i convingă pe producătorii “Twilight” că orașul va fi sigur pentru filmări, iar violențele nu se vor repeta conform Afp.

Sursa: Cinemarx

Un comentariu:

tia.vampire spunea...

oo..bn ca au amanat filmarile,daca i se intampla ceva cuiva?daca murea rob sau daca il luau ostatic?omg..ar fi dezastru:))si kristen.ce s-ar intampla cu ea?

Chat

Create a Meebo Chat Room