miercuri, 8 septembrie 2010

Fanii “Twilight” pot cumpăra de pe eBay o vizită pe platourile de filmare

TwilightRobert Pattinson, Kirsten Stewart și Taylor Lautner vor primi vizita unui fan în timp ce vor filma la “Breaking Dawn“. Unul dintre cei care iubește filmele din saga “Twilight” va putea vedea câte ceva din munca pentru noul film, dacă va câștiga o licitație.

Producătorii au oferit pe eBay o vizită pe platourile de filmare la “Breaking Dawn”, iar licitația a început de la suma de 100 de dolari. Până la ora 17:00 (8 septembrie), licitația ajunsese la suma de 6.300 de dolari.

Banii ce vor fi câștigați în urma licitației vor fi donați către organizația Stand Up 2 Cancer, care finanțează cercetări în domeniul bolii de care suferă în prezent și Michael Douglas.

În cadrul aceleași acțiuni caritabile au mai fost scoase la licitație întâlniri cu solistul Bono din formația U2 și The Edge, anunță E!online. Aceștia vor fi prezenți la spectacolul muzical “Spider-Man: Turn Off the Dark” de pe Broadway, iar fanii câștigători la licitație îi vor întâlni acolo. O întâlnire cu Andrew Garfield, cel care va juca rolul super-eroului în viitorul film cu “ Spider-Man” e disponibilă și ea pe site-ul de licitații on-line.
sursa: CinemaRX

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room