joi, 9 septembrie 2010

Kristen n-a “pipăit-o” pe Dakota Fanning

Actriţa americană (20 de ani) a primit nişte restricţii serioase pentru o scenă din filmul “The Runaways”, unde o sărută pe mai tânăra sa colegă de breaslă Dakota Fanning (15 ani).
Potrivit vedetei, celebră pentru rolul central din saga “Amurg”, ea nu avut voie “să o pipăie” pe Dakota în timpul sărutului, dar spune că momentul lor intim tot a fost “natural”.
Stewart, citată de FemaleFirst.co.uk, a mai spus că: “Sărutul e foarte inocent. Bineînţeles, toată lumea vorbeşte despre asta ca şi cum ar fi mare lucru, dar a fost atât de natural şi impulsiv. Şi durează ceva de genul cinci secunde”.
“The Runaways” este povestea (inspirată din fapte reale) a vedetei rock Joan Jett, jucată de Stewart, şi a primei sale trupe, un grup de adolescente din anii ’70. Fanning o joacă pe vocalista Cherie Currie.
Kristen a mai spus că rolul a fost diferit pentru ea, deoarece a trebuit să joace o persoană adevărată, dar că s-a apropiat de Joan Jett în timpul filmărilor (cântăreaţa a fost unul dintre producători).
sursa: TVmania

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room