duminică, 17 octombrie 2010

Joe Jonas si Ashley Greene se savureaza unul pe celalalt la desert

Joe Jonas si Ashley nu pareau sa reziste prea mult timp impreuna dar, spre disperarea fanelor, se pare ca relatia lor functioneaza din ce in ce mai bine. Membrul mijlociu al trupei “The Jonas Brothers” si cea care o interpreteaza pe Alice Cullen in Saga “Twilight” par foarte indragostiti unul de altul si apar adesea in public impreuna. 

Joe Jonas si Ashley Greene se savureaza unul pe celalalt la desertRecent, cei doi au fost fotografiati cand luau cina la restaurantul Katsuya din Los Angeles. Asta se intampla in seara de 13 octombrie iar cei de la E!News spune ca au fost foarte intimi, dupa declaratiile unui martor care le-a surprins gesturile, in ciuda faptului ca au cerut sa fie serviti intr-un separeu.

Nu puteau sa fie mai aproapiati decat acolo decat daca ea i s-ar fi asezat in poala. In plus, nu au servit desertul casei, ci au cerut doua cocktailuri si s-au sarutat indelung. S-au savurat unul pe altul in loc de desert ”, a declarat acesta.

Mai mult, au existat si zvonuri conform carora Joe ar fi rugat-o pe Ashley sa se mute cu el si chiar ar fi in cautarea unui inel potrivit pentru ea. Amicii lui Joe au negat toate astea, insa nu se stie niciodata ce aduce viitorul!
  
Si eu care credeam ca toata povestea asta s-a terminat. Ei bine, cu toate astea par destul de draguti impreuna. Mie imi plac :P

Un comentariu:

Anonim spunea...

I congratulate, excellent idea and it is duly

[url=http://www.graj24.pl]gry[/url]
| [url=http://www.graj24.pl/darmowe-gry_akcji.html]gry akcji[/url]

Chat

Create a Meebo Chat Room