luni, 25 octombrie 2010

Robert Pattinson, despre colaborarea cu Simon Cowell: “Mi-a fost teama ca nu voi fi apreciat de public”

Starul Twilight, Robert Pattinson, a refuzat o colaborare cu Simon Cowell, pentru simplul motiv ca s-a temut ca nu va fi apreciat de nimeni. De altfel, actorul – care canta la chitara, la pian si care isi compune singur melodiile – a refuzat mai multe oferte ale unor case de discuri renumite.
 http://robertpattinsonwho.com/wp-content/uploads/2010/01/robert-pattinson-remember-me.jpg
Robert Pattinson a marturisit ca Simon Cowell a facut mari eforturi sa il coopteze in proiectele sale, dar ca el s-a temut de reactia publicului: “Il iubesc pe Simon, consider ca are o personalitate minunata, iar show-urile lui sunt foarte antrenante. Este un baiat destept si a lansat artisti pe care stia ca publicul ii va aprecia. De aceea, cred ca nu ma va putea lansa vreodata pe piata muzicala.”
Pattinson se considera foarte egoist in ceea ce priveste propria muzica. “Imi iau chitara si cant ce doresc, dar nu cred ca ar fi foarte multa lume incantata sa ma asculte”, explica artistul. Cu toate acestea, el spera ca melodiile sale sa fie candva apreciate: “sunt sigur ca voi fi unul dintre acei artisti carora publicul nu le da importanta cat timp sunt in viata, dar odata decedati lumea va spune despre melodiile mele: da, acestea sunt opere de arta”.
Artistul nu a vrut sa vorbeasca despre ce cale are de gand sa urmeze pe plan muzical si daca planuieste sa mearga o vreme pe cont propriu.
sursa: utv.ro

2 comentarii:

MARIANA RADOI spunea...

e mare diferenta dintre muzica lui Robert, si varsta lui-mai ales a fanilor- de aceea STIE ca nu este placuta de public...

Anonim spunea...

boring..

Chat

Create a Meebo Chat Room