joi, 14 ianuarie 2010

Rob si Kris isi cauta casa


Kristen Stewart, actrita pe care telespectatorii o vor putea vedea la Cinema ACASA vineri, 15 ianuarie de la 20:30, in filmul “Pe taramul femeilor”, si partenerul sau din Saga Amurg, Robert Pattinson, isi cauta casa pe insula Wight, pentru a fugi de atentia presei.

Kristen si Rob si-au petrecut Anul Nou in oraselul Ventnor de pe insula Wight si pur si simplu s-au indragostit de aceasta. Mai mult decat atat, cei doi au fost vazuti in timp ce studiau diverse proprietati de pe insula. „ Le-a placut foarte mult aici”, a declarat un localnic.
„Au putut sa se plimbe foarte mult neobservati, ca un cuplu normal. Chiar au discutat sa cumpere o proprietate pe insula pentru momentele in care presiunea de la Hollywood devine de nesuportat”.
Tinerele staruri nu au confirmat niciodata ca ar face un cuplu si in afara platourilor de filmare, dar Kristen si Rob au fost vazuti petrecandu-si din ce in ce mai mult timp impreuna.

Pe Kristen Stewart, proaspat nominalizata la premiile BAFTA, telespectatorii o vor putea urmari alaturi de Meg Ryan si Adam Brody in filmul „Pe taramul femeilor”, vineri, 15 ianuarie de la 20:30, ACASA.
____________
Articol luat de pe acasatv

3 comentarii:

ANA Karina spunea...

ca tot a venit vb de filme in care joaca actorii din Twilight , vineri la 20:30 pe Antena 1 e un film (Elektra) in care joaca interpreta lui Lucy din Eclipse (Kristen Prout)
dar sunt sigura k fanii Twilight se vor uita la cel de p AcasaTv....

Anonim spunea...

nu stiu de ce, dar mi-e greu sa dau crezare unei stiri de pe acasa tv (adica nu o sursa externa credibila ci un program de telenovele romanesc fara succes).
daca ar fi adevarat s-ar vorbi pe fiecare site din lume de asta fanii lor fiind in extaz, dar numai aici am citit asa ceva.. pare dragut, dar putin probabil :|

Anonim spunea...

da si daca ar fi dupa "autorii" acestor spuse sigur peste vre-o 2 luni kristen si rob se vor casatori vor face si un copil ca tot se spunea o data ca e insarcinata...sa fim seriosi:))

Chat

Create a Meebo Chat Room