joi, 14 ianuarie 2010

Taylor Lautner nu vrea sa renunte la Taylor Swift

Taylor Lautner, starul filmului 'New Moon', a implinit de curand 17 ani si are deja planuri marete cu Taylor Swift, cu toate ca aceasta l-a refuzat.

Starul filmului 'Twilight: New Moon' se pregateste sa o recucereasca pe fosta lui prietena, Taylor Swift. "Planuieste sa o surpinda pe Taylor cu patru duzini de trandafiri rosii, un inel de prietenie cu diamante si o cina romantica atunci cand cei doi se vor intalni in Los Angeles" pentru a promova noul lor film, 'Valentine's Day', a declarat catre revista Enquier o sursa apropiata lui Lautner.

"Lautner nu accepta respingerea ei. Felul in care o vede el, nu e nimic mai mult decat un obstacol minor in relatia lor serioasa de dragoste."

In timp ce problemele lor - el e disperat dupa un regim alimentar sanatos, iar ea vrea sa se "concentreze asupra carierei" - par rezolvabile, in nici un caz planul lui Lautner nu o sa mearga. In primul rand pentru ca revista Enquier deja a publicat povestea, iar in al doilea rand pentru ca imaginatia tanarului de 17 ani nu se prea potriveste cu realitatea.

Sa speram ca Lautner nu o sa-i aduca trandafirii aceia pe covorul rosu de la premiera filmului 'Valentine's Day'.
sursa: Utv.ro

2 comentarii:

Anonim spunea...

wow ! daca stirea i adev si nu e barfa atunci inseman ca tay chiar tine la swift Desii imi placea mai mult cum i statea cu selena :D oricum is bn el sa fie fericit

Anonim spunea...

ce draguuut

Chat

Create a Meebo Chat Room