vineri, 5 martie 2010

Robert Pattinson îl invidiază pe Kellan Lutz!

  

Robert Pattinson şi Kellan Lutz sunt prieteni foarte buni şi dincolo de ecrane şi nu contenesc să facă tot timpul declaraţii amuzante la adresa celuilalt în publicaţiile în care apar.

Recent, Kellan a declarat despre Rob că e “al naibii de talentat. Aş fi vrut să am şi eu ce are el. În schimb, şi el mă invidiază pe mine! Mi-a spus că şi-ar dori nişte sâni bărbăteşti ca ai mei şi mi-a cerut sfatul în privinţa unui program de antrenament. Din păcate, nu a rezistat shake-urilor din proteine şi a celorlalte substanţe menite să-l ajute. Deh, ne invidiem reciproc! El vrea mai mulţi muşchi, eu vreau mai mult talent!”

Sursa

2 comentarii:

Anonim spunea...

are si dc sa il invidieze, corpul lui kellan :X e uhh, pe langa a lui Rob, dar la rob ma innebuneste zambetul si stilul lui de a fi

Gya spunea...

arata foarte bine Kellan,nu contest asta,dar Robert e mult mai special,zambetul lui,rasul prostesc,balbele si ticurile (non)verbale il fac sa fie deosebit si foarte foarte dulce.Kellan are de ce sa-l invidieze,insa Robert nu cred,are destule si el,poate chiar mai multe:D...zambetul lui nu l-as da pe o tona de muschi:))

Chat

Create a Meebo Chat Room