duminică, 1 august 2010

Dakota se grabeste sa creasca

Dakota Fanning inca nu e majora, dar in cel mai recent film al ei, "The Runaways" a realizat o scena senzuala in care se saruta cu Kristen Stewart.




Cu 10 ani in urma, numele Dakota Fanning nu figura printre celebritatile cele mai cunoscute de la Hollywood. Fata cu parul blond si zambetul inocent s-a transformat, lasand in spate inocenta si adoptand o imagine mai matura.

Cariera ei a inceput la 5 ani aparand in reclame Tv. Parintii ei au dat-o la ore de actorie, unde Dakota se distra de minune.

Talentul fetei nascute in Georgia, a atras atentia mai multor producatori, care au invitato sa participe, in rol secundar in serii de succes: ER, CSI, Friends, si Malcom in the Middle.

Cu toate acestea, cel mai important pas l-a facut la inceputul anului 2000. Cand a avut oportunitatea de a juca in "Father Xmas". Iar apoi in anul 2001 in "I am Sam".

Dupa acest succes, faima Dakotei a inceput sa creasca intr-un mod neasteptat, mereu sustinuta de imaginea ei de copil.

Talentul i-a permis sa joaca impreuna cu actori celebri precum: Tom Cruise, Robert De Niro, Sean Penn si Denzel Washington.


Machiajul si imbracamintea adolescentina au fost cativa indicatori ce au facuto pe Dakota sa declare opinii diferite despre iamginea ei.
Una din cele mai controversate a fost realizata de Wonderwall.com dezvaluind urmatorul lucru: "E nu mai sunt fata aceea..."

In anul 2008 a facut jucat in "The Secret Life of Bees" un film facut dupa romanul lui Sue Monk Kidd, unde o interpreteaza pe Lily Owens.


Mai tarziu a intrat in franciza Twilight, interpretand un vampir rau, unde a terminat cu zambetul si privirea inocenta.
Iar recent, a terminat de filmat la "The Runaways" unde s-a sarutat cu Kristen, demonstrand talentul ei actoricesc pana la varsta de 16 ani.
 Sursa: Diario Twilight

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room