duminică, 1 august 2010

Kris: Femeile puternice sunt etichetate

Actrita este cunoscuta pentru rolul ei ca Bella Swan în franciza Twilight. Ea a vorbit frecvent de lipsa ei de pregatire pentru faima, atunci cand filmul a iesit la lumina si nu se astepta sa fie un succes asa de mare.


Kristen pare sa fie incomodata de interviuri si a fost fotografiata facand gesturi obscene paparazzilor atunci cand se satura de ei. Ea stie ca poate fi catalogata rau, dar crede ca pe nimeni nu ar interesa daca un barabt s-ar comporta asa cum face ea.


"Pentru a fi o persoana publica se presupune ca ar trebui sa ma prezint intr-un anumit fel, dar e dificil si niciodata nu putem spune unei persoane cum ar fi corespunzator sa ne comportam. E ceva imposibil. E mult mai usor pentru un barabt sa zica ceea ce vrea si nu trebuie sa fie dragutz si amuzant tot timpul. Dar, daca esti o femeie puternica, din lipsa unui cuvant mai bun, esti o catea. Dar. am avut mult noroc, pentru mult timp. Am lucrat cu oameni incredibili si sper sa continuu tot asa."


Kristen Stewart nu raspunde la intrebari despre viata ei personala, inclusiv daca iese sau nu cu Robert Pattinson. Actrita nu intelege de ce ar trebui sa imparta totul despre ea cu fanii ei. A explicat ca nu ar putea, chiar daca ar fi considerata o idee buna. Kris, inca invata ceea ce ii place si ce nu. 


"Ma intreaba tot timpul la interviuri despre cine sunt eu. Sunt persoane care au o parere puternica despre ele, dar eu nu pot sa zic ca ma cunosc foarte bine si sa fac un rezumat si sa il dau ca un mic pachet." le-a spus Kristen celor de la The Daily Telegraph.

Sursa: LNM

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room