vineri, 3 septembrie 2010

Dakota Fanning a stâns tineretul de la Hollywood pentru o campanie anti-cancer

O nouă luptă împotriva cancerului a fost pornită la Hollywood de tânăra generație de actori. Dakota Fanning și-a atras colegii de breaslă pentru a realiza o reclamă informativă al cărei scop e să arate cât de mult au crescut șansele de îmbolnăvire cu cancer și cum maladia trebuie luată în serios, scrie revista Ok.

Materialul video “Change the Odds / Răstoarnă șansele” a fost regizat de Marc Webb, cel care a lucrat și la “500 Days of Summer” și la următorul film cu Spider-Man ce va apărea în cinematografe. În imagini apar Zac Efron, Vanessa Hudgens, Kristen Bell, Dakota Fanning, Olivia Munn, Zachary Levi, Naya Rivera din “Glee” și Andrew Garfield, care îl joacă pe noul Peter Parker în “Spider-Man”.

Videoclipul organizației Stand Up 2 Cancer susține că unul din doi bărbați și una din trei femei vor avea cancer de-a lungul vieții. Scopul este de a strânge bani pentru cercetarea bolii și găsirea tratamentelor care să vindece mai repede. Organizația Stand Up 2 Cancer va strânge donații în 10 septembrie printr-o emisiune televizată.
sursa:cinemarx

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room