miercuri, 8 septembrie 2010

Robert Pattinson, posesiv si gelos cu iubita lui, Kristen Stewart

Protagonista din Saga Amurg, Kristen Stewart, a inceput sa obosesca din cauza atitudinilor posesive si a geloziei absurde a iubitului ei si, totodata, partenerul ei de film Robert Pattinson.
  Dupa cum informeaza contactmusic.com, Robert Pattinson si-ar dori sa fie impreuna cu iubita lui  Kristen Stewart non-stop, zi si noapte, si daca nu este posibil fizic, o bombarteaza cu nenumarate sms-uri pe interpreta Bellei din Saga Amurg.

Lui Kristen ii place sa sa isi petreaca timpul cu Rob, insa uneori ar vrea sa fie singura. Cand el vine sa o vada pe platourile de filmare, nu se desprinde de langa Kristen si asta o deranjeaza mult. Ea este o femeie foarte independent si este  obisnuita sa petreaca mult timp singura”, a dezvaluit pentru contactmusic o sursa din anturajul celor doi.

Acum, se pare ca pe Rob il preocupa cel mai mult scenele fierbinti pe care le are de interpretat Kristen impreuna cu Viggo Mortensen (Aragorn din “Stapanul inelelor”) in filmul “On the road”. Pattinson isi doreste sa fie prezent la filmarile iubitei lui cat mai mult timp posibil, iar Kristen are o stare de disconfort din acest motiv.


Sursa: ProTV

4 comentarii:

Anonim spunea...

barfe:):)

Bianca spunea...

pai..cred si eu ca e stresata..daca ii sta pe cap.Ce?Daca ea ar fi stat pe capul lui Robert la filmarile pentru Bel Ami asa lui i-ar fi placut? :)):))

***M@ry*** spunea...

voi chiar credeti asa cv?=))haideti...fiti seriosi..barfe tampite si fara rost..oare cand o sa ii lase lumea in pace??pe bune daca va uitati la ei cu atentie par bolnavi...se citeste oboseala si stesrul pe fata lor...

Anonim spunea...

sigur...iar at knd robert filma pt remember me kristen era cea kre il calca pe el pe nervi si avea crize de gelozie, mai ales k el nui putea rasp la telefon(sau mesaje)...barfe fara sens...

Chat

Create a Meebo Chat Room