vineri, 15 ianuarie 2010

Cine e mai sexy: Robert Pattinson sau George Clooney?


Dupa ce multa vreme n-a avut rival la capitolul cel mai sexy barbat, George Clooney simte ca pierde teren in fata unui coleg de breasla ceva mai tinerel! Este vorba de starul "Twilight", Robert Pattinson.
Mai in gluma, mai in serios, George Clooney ar fi facut cateva afirmatii rautacioase la adresa lui Pattinson. Lucru confirmat de actrita Anna Kendrick, care a fost colega de platou atat cu Rob, in "Twilight", cat si cu George, in "Up In The Air".

„George se amuza mai mereu pe seama mea, mai ales din cauza faptului ca am jucat in 'Twilight'. De fiecare data cand eram pe platoul de filmare la 'Up In The Air', George imi spunea ca, din pacate, aici nu se filmeaza pentru 'Twilight', asa ca nu voi lucra cu 'domnul frumusel'”, a marturisit actrita.

Dupa ce a aflat despre glumele facute pe seama lui, Pattinson a avut si el un mesaj pentru actor.

„Pentru George, mult noroc. Tine-o tot asa. Cu dragoste, Rob”, ar fi scris Pattinson pe coperta unei reviste pentru barbati, pe care i-a trimis-o lui Clooney.

Replica lui George a sunat cam asa: „ Draga Rob, multumesc pentru inspiratie. Cu dragoste, George, castigatorul titlului de cel mai sexy barbat, obtinut chiar de doua ori”.
__________
Multumim Ioni..Sursa

3 comentarii:

Anonim spunea...

asta chiar nu cred.. niciunu nu e atat de prost sa se injoseasca astfel.. puii mei
ce fac oamenii cand nu au stiri?..le inventeaza.. asa fac si ei acum (nu stiu de ce dar in ultimul timp pe pro si pe acasa tot dau stiri cu actorii tw)

Anonim spunea...

adv....media nu are ce face frate:|ei sunt 2 actorii de valoare...nu ar avea de ce sa faca asta..mai ales ca rob nu e genul care sa dea replici acide...so: ) cu ce povesti ne mai vine acum? ramane de vazut....

cathy spunea...

cine a inventat articolul asta, ca e penibil rau. cica au declarat :))

Chat

Create a Meebo Chat Room