vineri, 8 ianuarie 2010

De la Twilight, la stadioane, Muse ajung la MTV “World Stage”!

Trupa britanica Muse, care va concerta la MTV “World Stage”, vineri, 8 ianuarie, de la miezul noptii, a trecut de la filmele cu vampiri pe stadioanele de fotbal american.
Dupa ce Muse au ajuns pe coloana sonora a filmelor din Saga Amurg, cel mai noi single al trupei, “Uprising”, rasuna pe stadioanele din Statele de Unite. Televiziunile nord-americane l-au transformat intr-un adevarat imn al victoriei pentru echipele de fotbal, iar mii de fani intra in atmosfera la fiecare meci pe versuri ca “They will not control us/ we will be victorious”. Desi cei de la Muse se bucura momentan de cel mai mare succes pe care l-au avut pana acum, acest lucru nu ii incanta pe toti fanii trupei. O parte dintre acestia considera ca muzica lor a devenit prea comerciala, iar formatia si-a pierdut din originalitate in momentul in care a intrat in mainstream.
Trupa este recunoscuta pentru show-urile energice si extravagante, dar si pentru combinarea mai multor genuri, precum muzica electronica, clasica si rock-ul progresiv. Fanii Muse ii vor putea vedea pe acestia intr-un show exploziv la MTV “World Stage”, vineri, 8 ianuarie, de la miezul noptii.

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room