vineri, 8 ianuarie 2010

Pierderea scenariului "Eclipsa"


Am gasit in final un articol care aduna aproape toate informatiile cunoscute despre acest subiect intr-un singur articol si l-am tradus. Deci....

Marti seara Deadline Hollywood si EW au anuntat aparitia on-line a unei copii dupa scenariul filmului "Eclipsa". Cele mai multe link-uri care te indreptau catre acesta au fost indepartate de Summit Entertainment datorita drepturilor de autor.

In ultimele zile au circulat multe zvonuri in jurul acestui subiect, mai ales pe tema concedierii lui Jackson Rathbone care ar fi vinovatul pentru aceasta scapare de informatii. Daca ne gandim bine ar trebui sa ne amintim de aparitia scenariului "New Moon" care a fost aruncat de catre Anna Kendrick intr-un cos de gunoi in fata unui hotel din St. Louis. Actrita nu a fost concediata ulterior pentru acest lucru [reprezentatii Annei au negat totul], asa ca este putin probabil ca vor decide sa faca asta in ceea ce-l priveste pe Jackson.

Spre deosebire de scenarului "New Moon", care era o copie a intregului document si a fost gasit intr-o locatie unde Anna Kendrick a fost cazata in timpul filmarilor pentru "Up In the Air", scenariul "Eclipse" [insemnat cu numele lui Jackson Rathbone] nu este o copie dupa varianta finala si a fost scanat si postat on-line. Ar fi putut fi obtinut de la mai multe surse: insusi Jackson, agentii sai sau chiar un atac asupra sistemelor Summit. Inca nu se stie de unde a provenit acest scenariu si nu exista nicio dovada care sa-l indice pe Jackson ca sursa directa.

Tradus de Ioni! Multumim!

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room