miercuri, 13 ianuarie 2010

Stephenie Meyer se cearta cu producatorii Twilight


Scriitoarea Stephenie Meyer a reuşit să se certe cu producătorii seriei “Twilight” pentru că refuză împărţirea cărţii “Breaking Dawn” în două părţi:
“Nu mi se pare corect ca Breaking Dawn să fie filmat în două părţi. Acţiunea trebuie împărţită în aşa fel încât să poată încăpea în cele două ore de film. Pur şi simplu nu mi se pare necesar…”
De cealaltă parte, producătorii sunt foarte vehemenţi în privinţa acestei decizii:
“Stephenie a semnat un contract şi nu are absolut nici un drept să se opună deciziei pe care deja am luat-o!”
__________
Voi ce credeti?? Eu personal, sunt de parere ca doua filme ar avea mult mai multa actiune..si asta vrem cu totii, nu?? Cat mai mult "Twilight" :DD
Sursa

17 comentarii:

Alice spunea...

pai eu nu stiu ce sursa e asta si nu stiu de ce nu verificati si voi informatia, toata lumea stie site`ul oficial Stephenie Meyer si ar trebui sa intrati acolo sa vedeti ce a declarat ea. Nu s-a certat cu nimeni, Stephenie a declarat ca ii este indiferent daca sunt unul sau doua filme atat timp cat se respecta cat de cat cartea.

Anonim spunea...

unu spune o prostie si toti o copiaza :))
poate si-ar fi dorit sa fie un singur film (si eu as vrea) dar nu s-a certat cu nimeni.
dupa cum zice mai sus alice verificati si voi inainte sa postati si mai uitati-va pe site-ul autoarei ;)

apropo, de Gazda se mai aude ceva? Mai scanati???

Andra spunea...

Eu stiu ca scriitoarea a zis de la bun inceput ca aceasta carte are prea multa actiune pentru un singur film si crede ca 2 filme ar fi mai potrivite..asa ca nu stiu de unde au scos ca ea vrea un singur film acum, e absolut ridicol :))
Oricum sunt doar barfe, important e ca producatorii au declarat ca cel mai probabil din toamna vor incepe filmarile.. iupppiiii

◤◤ Vampy © spunea...

da, iata ce a declaraat scriitoarea exact: "Two or one, whichever way fits the story best is fine by me" [Unul sau doua filme, oricare varianta se potriveste mai bine cu povestea este in regula si din partea mea].
Eu, personal, cred ca "Eclipse" are mai multe povesti de spus si mai multa actiune decat "Breaking Dawn" (apropo, o mica, mica corectura este "Breaking Dawn", nu "Breaking Down" :D)

Anonim spunea...

uitate si tu la sursa si comenteaza dupaia, ok?

Anonim spunea...

mai multa actiune in eclipse??
poate ai nevoie sa citesti iar BD (si ca numar de pagini ultima carte e mai mare, iar ca efecte vizuale ar dura ca dublu)

hai sa recapitulam in mare:

- bella cu masina nou si pregatiri de nunta (ia cel putin 2-3 minute)
- ziua nuntii, emotii, etc
- juraminte si nunta in sine
- dansul cu jaob si cearta
- plecarea de la nunta (ramas bun)
- insula esme fericiti
- banuiesc ca vreti ceva romance in prima lor noapte si mai vreti si reactia de a 2a zi
- edward tinand-o ocupata sa nu mai vrea inca o data
- iar romantisme
- ei ii e rau
- afla ca e insarcinata ed reactioneaza urat
- ii cere ajutorul lui rosalie
- se intorc acasa si rose ii ia apararea
- discutii jacob si "pack-ul", jacob vrand sa se razbune
- jacob vine in vizita
- discutie ed si jacob
- jacob se cearta cu ceilalti - scena care dureaza
- sarcina cu tot ce se intampla, cu jacob care vine in vizita, cu charlie care e ingrijorat, cu bella care e cand rau cand bine
- lupii care vor sa atace, seth si leah care se alatura lui jacob - discutii intre ei, patrule
- nasterea (care va lua ceva vreme)
- bella asteptand sa se trezeasca si trezindu-se
- primele reactii
- prima vanatoare
- prima intalnire cu renesmee
- ala de puterile fetitei
- prima intalnire cu charlie
- bella certandu-se cu jacob
- casa lor
- bella si Emmett
- bella la vanatoare -irina o vede pe renesmee
- alice pleaca
- bella primeste biletelul ei si il arde
- pregatiri pentru batalia cu volturii
- toti pleaca sa caute ajutoare
- sosesc ajutoarele.. pentru fiecare clan va trebui o introducere a puterilor lor, o vor prezenta pe R. si vom vedea reactia lor
- unii accepta altii nu par de acord
- aflam de puterile bellei
- antrenamente bella
- bella cauta info despre tipul de care a zis alice
- bella se duce sa discute cu el, isi da seama ca are nevoie de acte
- alte antrenamente.. i se forteaza mana ca sa dea drumu la scut
- bella reusind sa foloseasca scutul
- pregatiri finale
- ziua "bataliei" are destula actiune chiar si doar dpdv mental.. daca mai schimba putin ca sa se si bata o sa dureze si mai mult. (dicutiile sunt lungi, convingatoare, volturii tot cauta motive, jane ii tot ataca scutul bellei iar ea ii apara pe toti)
- toti isi iau ramas-bun
- vina alice si explica tot
irina moare
- se termina cu bine sunt toti fericiti se imbratiseaza alea alea
- isi ia ramas-bun de la "ajutoare"
- happy ending in poiana


astea sunt doar o parte din scene si fiecare are nevoie de timp pentru o implementare corecta (unele ar fi cat de cat scurte, altele mult mai lungi), cat sa nu sara de la o scena la alta prea rapid si sa nu isi piarda din esential

eu zic sa compari cu scenariul eclipse si cu celelalte filme si s-ar putea sa iti dai seama ca nu prea ai dreptate

◤◤ Vampy © spunea...

WOW! ok, argumentele m-au dezaramat.. Am fost subiectiva cand am spus ca Eclipse (cartea mea favorita din serie) are mai multe povesti de spus pentru ca ma gandeam ca acolo aflam mai multe despre Rosalie, Tribul varcolacilor, Jasper, se intampla destule si acolo. Mi-ar placea ca in film sa vad ilustrate si aceste scene. Dar ma inclin! Multumim pentru rezumatul BD (intr-adevar trebuie sa recitesc ultima care, asta dupa ce termin Eclipse de care m-am apucat iar pentru a "n"-a oara...]

◤◤ Vampy © spunea...

PS: cu cat mai mult Rob & Kirsten in rolurile din Twilight, cu atat mai bine.

Anonim spunea...

nu se cearta. stephenie a dezmintit zvonurile legate de certuri.
uite aici ce a declarat ea:
http://stiritwilight.blogspot.com/2010/01/noutati-de-la-stephenie.html

Anonim spunea...

anonimului care a vb despre BD : pe aici nu s-a citit BD inca(aviz uneia dintre cele care pune stiri p aici) cum ai facut tu, fata, sa dai atatea spoilere? TE FELICIT ,astfel ai dovedit k si cei mai INRAITI FANI TWILIGHT ( aviz celor care se simt) habar nu au d nimic despre asa zisa lor pasiune numita Twilight
TE FELICIT INCA O DATA !!!!!!!!!!!!

◤◤ Vampy © spunea...

cainii latra, ursu' merge si uite asa fiecare cu pasiunea sa pentru Twilight! ;;)

Anonim spunea...

pai daca nu vrei, nu citesti draga.
e internetul plin de rezumate ale cartii si cine le-a scris DA era fan (daca nu ar fi fost nu ar fi citit cartea si nu ar fi avut ce povesti.. e la mintea cocosului), pune-ti mainile la ochi si am rezolvat problema.. si un fan adevarat nu citeste cartile pana la ultima pagina??? mira-m-as.. eu intr-o saptamana am citit tot inclusiv extras-urile de pe site-ul autoarei si as fi citit si forever dawn daca ar fi postat-o scriitoarea (dar probabil nici nu stii ce e aia si nu vreau sa zic mai multe ca poate o iei de "spoiler")
:))

PS: mersi de felicitari :*

◤◤ Vampy © spunea...

Ma bucur sa aud ca esti atat de devotata seriei (banuiesc ca esti fata). Si eu am citit cartile, atat in romana, cat si in engleza, tocmai de aceea am spus ca mie imi place cel mai mult Eclipse [fiecare cu parerea lui]... dar nu vreau sa alimentez disensiuni aici. Ma abtin de la comentarii ulterioare. Oricum, ai castigat disputa fara dubii. Felicitari si sper ca pasiunea ta pt Twilight sa ramana mereu asa. Toate cele bune! :)

Anonim spunea...

cand am scris k cineva nu a citit BD si se considera fan nu m-am referit la mine ( ci la un adim care a recunoscut cu gura ei k nu a citit BD)
si stiu ce e Forever Dawn ( este practic BD , dar cu cateva deosebiri : este scrisa imediat dupa Twilight- nu exista new moon si eclipse, deci Edward nu o paraseste niciodata p Bella- jacob nu are un asa mare rol in carte , desi isi gaseste sufletul pereche in renesmee, lupii nu joaca un asa mare rol, iar perioda sarcinii este povestita din perspectiva Bellei si nu a lui Jacob) sa mai continui?

ANA Karina spunea...

IONICA, preferata mea e tot eclipse :)

◤◤ Vampy © spunea...

Multumesc pt sprijin Karina :* Simteam ca lupt cu morile de vant, insa inversunarea fanilor e de apreciat :D

*Ioana spunea...

mda pt anonim care a zis: "cand am scris k cineva nu a citit BD si se considera fan nu m-am referit la mine ( ci la un adim care a recunoscut cu gura ei k nu a citit BD)"
Eu sunt adminul ca sa stiti toti si nu mi rusine sa recunosc! Mai recunosc de inca 1000 de ori! E prb mea de ce nu am citit inca BD pt ca fiecare are problme de fam de santate are de invatzta pt scl si in plus in orasul meu cartea BD sa cumparat extrem de rpd incat nici in magzinele mari nu am vazuto pe rafturi, iar la biblioteca nu o gasesc inveci disponibila, si plus ca am nevoie de rezervarea iar in fatza mea mai erau 3 pagini de caiet studentesc REZERVATE. Asa ca poti sa comentezi cat vrei pur si simplu numi pasa. sunt prb mele :x
Din aceasta cauza(ca nu am citit cartea) nici nu mam bagat si eu sa comentez articolul.

Chat

Create a Meebo Chat Room