luni, 15 martie 2010

Barfa: Kristen Stewart ii face scene de gelozie lui Robert Pattinson

http://www.procinema.ro/assets/2010/03/14/news/4751/big_thumb_aminteste-.jpgActrita Kristen Stewart a dezvaluit ca o face nefericita si extrem de geloasa scenele pasionale de sex din filmul “Aminteste-ti de mine” dintre iubitul ei, Robert Pattinson, si Emilie de Ravin.   
Robert Pattinson a contribuit si el la sporirea nelinistii iubitei lui, Kristen Stewart, dupa ce a declarat ca i-a facut mare placere sa filmeze alaturi de Emilie de Ravin scene atat de senzuale si de pasionale.  Potrivit site-ului www.acasatv.ro, protagonistii din Saga Amurg au avut numeroase probleme din cauza geloziei obsesive, de nestapanit, a tinerei actrite. Pentru ca este un pic nesigura si ii este frica sa nu-i seduca cineva iubitul, Kristen il insoteste pe Rob peste tot.  Surse din apropierea celebrului cuplu sustin ca gelozia lui Kristen a mers atat de departe, incat aceasta i-a transmis un mesaj lui Emilie de Ravin, in care-i spunea sa stea departe de iubitul ei, pentru ca este al ei si numai al ei. 
Din 12 martie, MediaPro Distribution prezinta Aminteste-ti de mine  in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema City (Cotroceni si Bacau), Scala si Odeon Cineplex (Cluj).

Un comentariu:

Gya spunea...

tampenie romaneasca..ce sa-i faci:-j eu cred ca Kris are si ea destula minte inkt sa nu fie geloasa pt niste scene dintr-un film.oameni prosti..

Chat

Create a Meebo Chat Room