luni, 12 aprilie 2010

Are Robert Pattinson moacă de Kurt Cobain?

Cică, văduva fostului solist de la Nirvana, Courtney Love l-ar vrea pe Robert Pattinson în rolul lui Kurt Cobain, în filmul biografic al trupei, intitulat All Apologies.

Văduva rockărului a bătut palma cu Universal Pictures pentru pelicula care va reda povestea vieţii lui Kurt Cobain şi care-i va aduce un car cu bani. Ei bine, stimabila a şi început să pună tot soiul de condiţii. Prima ar fi că-l vrea pe actorul din Twilight să-l întruchipeze pe solistul care s-a sinucis în 1994, iar pe ea ar urma s-o joace Scarlett Johansson!

Hah! Scarlet e o femeie frumoasă, Courtney, o alcoolică ordinară! Va fi nevoie de multă muncă la machiaj ca s-o urâţească…

Dar revenind la Robert, se pare că acesta a încercat insistent s-o contacteze pe Courtney, în speranţa că va obţine rolul. Cert este că Robert are unele trăsături care-l favorizează pentru rolul rockărului dependent de heroină. Plus că, a dovedit deja că poa’ să mimeze oricând faţa unui om stors de vlagă! Practic, nu trebuie decât să-şi pună o cămaşă flanel! :P

Voi ce credeţi?

sursa: rimel.ro

3 comentarii:

Ino. spunea...

In nici un caz nu Robert Pattinson nu poate sa-l joace pe Kurt Cobain.
Adica,Kurt Cobain e o legenda a rock-ului,pe cand Robert Pattinson e doar un actor care a avut mult succes odata cu seria Twilight!
Courtney Love e o "alcoolica ordinara" cum a zis si Ella,Courtney a fost surprinsa cu "noul" ei iubit a doua zi dupa moartea lui Kurt!Courtney e o femeie urata care se drogheaza si care sa prefacut afectata de moartea lui Kurt Cobain!
In nici un caz Robert nu o sa-l poata juca pe Kurt!
Si prin filmarea acestui documentar din viata lui Kurt Cobain e doar un plan facut de Courtney pentru a se umple de bani!
Va spun eu istoria lui Kurt Cobain!
Kurt Cobain a fost cantaret,compozitor si chitarist in formatia de muzica rock NIRVANA.
Kurt s-a nascut in Aberdeen,Washington si a avut parte de o copilarie foarte grea,la care a facut referire in unele cantece si chiar interviuri.
Kurt Cobain s-a nascut pe 20 februarie 1967 in Grays Harbor Hospital.
Parinti lui,Donald si Wendy Cobain si-a petrecut primele sase luni din viata in Hoquin,Washinton,pana cand familia lui s-a mutat in Aberdeen.
Kurt si-a dovedit interesul pentru muzica inca din primii ani de viata.
In 1975,cand avea 7 ani,parintii sai au divortat,acest eveniment a avut un impact profund asupra vieti lui Kurt.
Mama lui observase o schimbare in personalitatea sa,devenea din ce in ce mai retras.
Intr-un interviu din 1993,Kurt Cobain a declarat "Imi amintesc ca,dintr-un motiv sau altul,ma simteam rusinat.Mi-era rusine de parintii mei.Nu mai puteam sa dau ochii cu unii dintre prietenii mei de la scoala,deoarece imi doream cu disperare clasica,stii tu,familia tipica.
Mama,tata.Imi doaream acea securitate,asa ca mi-am detestat parintii timp de cativa ani din cauza asta."(sursa:Wikipedia)
In mijlocul clasei a zecea Kurt a ajuns sa locuiasca din nou cu mama lui in Aberdeen.La doua saptamani inainte de terminarea cursurilor,Kurt a abandonat liceul deoarece si-a dat seama ca nu are indeajuns de multe credite pentru a absolvi.Mama sa i-a dat un ultimatum,ori sa-si gaseasca o slujba ori sa plece.Dupa o saptamana,Kurt si-a gasit hainele si alte posesiuni impachetate in cutii.Mama lui l-a obligat sa plece,Kurt a stat deseori la prieteni,uneori se mai strecura in pivnita mamei sale si innopta acolo.
A inceput sa-si caute un loc de munca,si a strans destui bani pentru a inchiria,alaturi de un prieten un apartament in Iunie 1985;dupa cateva luni Kurt nu a mai putut plati chiria.S-a vazut obligat sa traiasca sub podul de sub raul Wishakah,din aceasta experienta sa realizat si melodia "Somethind in the Way" de pe albumul Nevermind.
Cu toate acestea in anul 2001 Krist ANovoselic a declarat "El dadea pe acolo,dar nu puteai trai pe acele maluri noroioase,cu toate mareele.Acela a fost revizionismul sau.

Ino spunea...

In anul 1986 Kurt Cobain s-a mutat in prima casa in care a trait singur si si-a platit chiria muncind intr-o statiune de pe coasta,la vro 20 de mile de Aberdeen.
Cand a implinit 14 ani,unchiul lui Kurt i-a oferit posibilitatea de a alege si o bicicleta;Kurt a ales chitara si a inceput sa exersese cateva coveuri,inclusiv Black in Black de la AC/DC.
Pe data de 8 aprilie 1994,Kurt Cobain,impuscat in cap,a fost gasit in casa din Lake Washington de catre un electrician.Verdictul politiei a fost sinuciderea dar nici in ziua de azi nu se stie sigur daca a fost sinucis sau daca s-a sinucie el insusi,cert e ca Kurt a lasat o scrisoare de adio adresata prietenului imaginar din copilarie,Biddah,in care spunea ca viata lui a devenit o minciuna,ca nu mai simte nici muzica nici scena,si ca nu mai poate continua.
Kurt Cobain a fost incinerat,cenusa sa fiind o treime imprastiata intr-un templu budist din Ithaca,o treime in raul Wishkah si o treime a ramas in poasesia lui Courtney Love.
Circumstantele dubioase ale mortii lui Kurt au pornit o intreaga disputa in jurul mortii sale,ce continua si in ziua de azi:de-o parte sunt cei care au cazut de acord cu verdictul politiei,cel de sinucidere,iar de alta parte sunt cei care cinsidera ca moartea sa a fost cauzata de o crima,cei mai multi cred ca Kurt Cobain a fost sinucis de catre sotia lui,deoarece Courtney nu a comantat nimic despre moartea lui,ci din potriva dupa inmormantarea acestuia Courtney a fost vazuta intr-un bar distrandu-se si normal ca era beata moarta!
CAM ATAT E ISTORIA LUI KURT COBAIN!
Defapt e mult mai lunga dar e de ajuns cat am scris,Courtney se casatorise cu Kurt deoarece toti banii dupa moartea acestuia i-au revenit ei.
Si ea a fost vazuta in bar cu asa zisul ei prieten de care am zis mai sus,si o poza cu ea si prietenul ei in bar,ea beata(normal) si prietenul ei ridicand bluza ei si punandu-i mana pe san!
Deci,poate ar trebui sa va mai ganditi,in nici un caz Robert cu toate machiajele din lume si cu toata actoria din el,degeaba...nimeni niciodata nu o sa-l imite sau in nici un caz sa-l inlocuiasca pe Kurt Cobain!
Imi cer scuze pentru comentariul lung pe care l-am lasat dar ma deranjat foarte tare vestea asta cu documentarul,adica,dupa atatia ani de cand a murit,Courtney nu i-a pasat,iar acum brus se face interesata si vrea sa faca un documentar desprea viata lui Kurt Cobain!
Face asta deoarece stie ca sunt foarte multi fani Kurt si Nirvana,si profita de situatia asta pentru a face filmul si normal ca o sa faca bani frumosi,dar ma intreb cum poate sa doarma noaptea pentru ca profita,alt cuvantnu exista..ea profita dupa moartea lui Kurt si face tot posibilul sa faca din ce in ce mai multi bani dupa urma lui.
Mi se pare foarte exagerat,si scuza ca uneori m-am repetat dar pur si simplu,eu sunt fana Nirvana,si tin la Kurt Cobain si am fosrte mult respect pentru el chair daca nu mai e printre noi...si chiar nu pot accepta situatia ca asa zisa "sotie iubitoare" vrea sa faca ceva pentru a ne aduce noua aminte de Kurt Cobain,o face pentru bani,numai si numai pentru bani!
Din nou imi cer scuze pentru asa zisele mele crize de nervi,dar nu m-am putut abtine,povestea despre viata lui Kurt pe care am scris-o mai sus,o stiu foarte bine,si recunosc ca am intrat pe Wikipedia pentru a a da mai multe detali despre viata acestuia!
Si pentru a va demonstra ca pasiunea lui Kurt Cobain e muzica,ascultati macar o melodie de a lui!
Multumesc pentru ca mi-ati citit crizele ca sa zis asa:)).

Anonim spunea...

Sunt sigura ca Robert ar putea interpreta rolul lui Kurt deoarece este un actor foarte bun, desi asta nu reiese din seria twilight.

Chat

Create a Meebo Chat Room