luni, 12 aprilie 2010

Fan Fic-uri



Buna! Am primit cateva fan fic'uri +ce a mai primit Ella, am zis sa trec la treaba, ca apoi de maine numai eu stiu cum rezist. Daca aveti continuari sau fan fic-uri noi puteti sa le trimiteti la adresa: ladyjoanne21@gmail.com. Cei care trimiteti fan fic-uri noi va rog sa atasati si un scurt rezumat la ele. Multumesc :)

CONTINUARI:
~Krisz a terminat capitolul 30(penultimul) din "Hazard Games"-aici, iar aici un anunt despre ultimul capitol
~Monik a terminat capitolele 29 si 30 din "Forever & Always" -aici
~Mikyutza a terminat de tradus capitolul 3 din "Bella's begining"-aici toate capitolele
~Alexandra a temrinat capitolele 15 si 16 din "O alta viata"-aici
~Alexya a terminat capitolul 15 din "Speranta Neasteptata" -aici
~Angeladry a terminat capitolele 28 & 29 din "Impenetrable to pain" -aici
~Ramona & Alexya au terminat de scris capitolul 17 din "Dincolo de Orizont" -aici
~Ramona a terminat capitolul 16 si epilogul din "Frica ascunsa"-aici
~Corina a terminat capitolele 12 si 13 din ficul "Predestinat" -aici



NOI:
~BB(Bya) a tradus 18 capitole din "El sueno de crepusculo" scrise de Naoby-aici
Rezumat:Povestea incepe dinaintea cartilor Twilight.Bella este lovita de o masina in drum spre scoala.In timp ce e in coma,ea ii viseaza pe Edward,Nessie si familia Cullen.In visul ei ea este vampir si este casatorita cu Edward si o are pe Nessie.Intalnirea cu Volturi a avut loc,la fel si confruntarea cu James.Dar ea se trezeste si realizeaza ca toate acestea au fost un vis.Dar dacaCullenii chiar exista?Daca vampirii sunt adevarati?Sau daca totul a fost un mit?Un mit despre vampir si o asa zisa familie Cullen.Dar daca acest vis este un vis profetic?
-------------------------------------------------------------------


~BB(Bya) a scris pana acum 8 capitole din "Dezamagirea Revenirii"-aici
Rezumat:Edward pleaca,iar Bella isi gaseste fericirea in Jake.Bella cade intr-o depresie nervoasa mondiala si iese din ea cu ajutorul lui Jake bineinteles.Dupa cateva luni in care timpul si-l petrece cu Jake ea se indragosteste de el,dar nu-l uita pe Edward.Alice vine la ea s-o anunte ce vrea Edward sa faca,dar ea e la Jake.Edward se intoarce,pentru ca afla de la Alice ca Bella e in viata,dupa spusele tatalui ei.Ce se va intampla cand Edward o vede pe Bella cu Jake?
--------------------------------------------------------------------



~Denise a inceput sa scrie fan ficul "Totul incepe cu o dorinta", iar pana acum a scris 2 capitole -aici le gasiti
Rezumat:Cine spune ca dorintele nu se implinesc? Daca esti omul potrivit la momentul potrivit, magicul se intampla. La fel mi s-a intamplat si mie. Mi-am pus o dorinta, iar aceasta s-a implinit. Acum fac parte din lumea vampirilor, dar numai cu minte, sau mai bine spus cu sufletul. Si, din pacate, asta include ca trebuie sa fiu un parazit, trebuie sa am o gazda in care sa pot sta. Iar gazda mea nu-i nimeni alta decat Bella. Da, a-ti auzit bine, chiar Bella in persoana, personajul Bella din cartea Twilight. Se pare ca am fost transferata intr-o alta dimensiune, sau mai bine zis in carte.
-------------------------------------------------------------------



~Sofia a inceput sa traduca fan ficul "Monştrii apar când amurgul răsare" -aici gasiti prefata(in curand apare primul capitol)
Rezumat:Când Bella s-a mutat pentru prima dată în Forks, lucrurile nu păreau chiar aşa de normale. Afară, lumea credea că e doar un orăşel somnoros cu mulţi copaci, dar înăuntru… creaturile nopţii răpesc oamenii. Nu ieşi afară după ce se lasă întunericul.
-------------------------------------------------------------------



~Corina a inceput sa traduca fan ficul "Scarlet" -aici primele 3 capitole
Rezumat:Bella este cel mai mare hoț pe care lumea (nu) l-a văzut; ea este recunoscută numai după „cartea sa de identitate” stacojie. Edward este agent FBI, și a prins fiecare delicvent pe care și-a pus ochii. Cei doi nici nu își imaginează că urmează să își găsească perechea.
-------------------------------------------------------------------



~Ramona traduce un fan fic pe nume "Una Vida Sin Ti" -aici, momentan a tradus pana la capitolul 20.
Rezumat: Toate personajele ii apartin lui Stephenie Meyer (trebuia sa spun asta, nu?), iar aceasta poveste se petrece intr-un loc al mintii mele sinistre.
Edward a abandonat-o pe Bella in padure, iar cand se intoarce peste 20 de ani pentru a vedea daca ea este fericita, nu gaseste decat niste scrisori in care ea povestise cum a fost viata ei in acesti ani.
---------------------------------------------------------------------

~Barby a inceput sa scrie fan ficul "Emma's Story" -aici primele 2 capitole
Rezumat: Emma este o fata normala de 17 ani.
Atat de normala cat poate fi o fiinta umana crescuta de o familie de vampiri.
Ea a fost adoptata de catre Rosalie si Emmet cand era un bebelus si de atunci ei sunt unica sa familie.
Ajunsa aproape de majorat, ea se vede nevoita sa ia o decizie importanta:
Sa ramana om, sau sa paseasca in nemurire?
-----------------------------------------------------------------------


~Tot Ramona a terminat de scris fan ficul "Bella's Diary" -aici
Rezumat: Bella isi petrece vacanta de vara la prietena ei cea mai buna, Alice. Acolo il intalneste pe Edward, fratele lui Alice, de care se indragosteste. Edward este iubitul Taniei, dar se pare ca o place si pe Bella. Ce va face Bella?Va uita de etica si morala pentru a fi impreuna cu Edward?

Un comentariu:

Anonim spunea...

salut :D...a aparut parodia Nightlight :))...ar trebui sa o puneti http://www.4shared.com/document/CnIKfppV/The_Harvard_Lampoon_-_Nightlig.htm

Chat

Create a Meebo Chat Room