joi, 15 aprilie 2010

ECLIPSE nu este gata!

Ieri si astazi au circulat zvonuri pe internet, pornite de pe site-ul lui LaneyGossip, prin care aflam ca filmul "Eclipsa" nu este inca gata si, mai mult, va fi nevoie de refilmarea unor secene din film pentru a putea duce la bun sfarsit proiectul. Iata stirea de zilele trecute [stire tradusa de Maddy de la TwilightLoversRomania]:

"Eclipsa se lanseaza in iunie, dar filmul nu esta gata inca. Mai multe surse sustin ca unele scene trebuie sa fie refilmate, printre care unele cu Edward si Bella in poiana si cateva scene de lupta. Producatorii asteapta de cateva saptamani sa stabileasca data in care incep filmarile, fiind impiedicati de programul de filmare al lui Robert Pattinson. Initial, trebuiau sa fie 7 zile de filmare, insa din cauza programului lui Rob au recurs la 3 zile a cate 18 ore. Asta ar trebui sa se intample in Vancouver in cateva saptamani. Mai interesant este cine va "conduce" filmarile.
David Slade este regizorul Eclipse dar se spunea ca relatiile dintre David Slade si Summit nu erau foarte bune. Diferente de creativitate. Astfel, ei au hotarat sa angajeze pe altcineva, candidati fiind Catherine Hardwicke sau Chris Weitz. Hardwicke este in Vancouver, lucrand la un nou film ce va aparea in vara. S-a luat in calcul si varianta de a opri filmarile la respectivul film, Hardwicke fiind vazuta verificand studio-ul si locatiile pentru re-filmarea Eclipse. Totusi, relatia dintre Slade si Summit s-a mai imbunatatit, existand o sansa ca el sa se intoarca in Vancouver pentru a incheia filmarile. Nimic nu este stabilit inca."

sursa: TwilightLoversRomania

Un comentariu:

Anonim spunea...

asta poate amana premierea filmului, cum a fost la Harry Potter :|

Chat

Create a Meebo Chat Room