vineri, 9 aprilie 2010

Robert Pattinson îi pregăteşte o surpriză lui Kristen de ziua ei

      
Rolurile din seria de filme " Twilight" se pare ca i-au apropiat pe cei doi actori, Robert planuind o petrecere-surpriza colegei sale de platou, Kristen Stewart. Sunt tineri, au capatat faima datorita rolurilor pe care le interpreteaza in seria filmelor de succes " Twilight".
Actorii din rolurile principale, Robert Pattinson si Kristen Stewart, s-au apropiat foarte mult, la un moment dat gurile rele spunand ca cei doi ar avea o relatie. Pe data de 9 aprilie este ziua de nastere a lui Kristen, iar Robert s-a gandit sa-i pregateasca ceva special. Nu mai este mult pana la ziua ei, iar actorul este disperat sa-i pregateasca ceva de neuitat. " Rob a povestit prietenilor ca planuieste sa-i faca de ziua lui Kristen ceva special" , a povestit o sursa. " El spune ca i-a pregatit o surpriza speciala care l-a costat cateva mii de dolari, dar nu a vrut sa spuna despre ce este vorba. De asemenea, el a vorbit si cu parintii ei despre petrecerea-surpriza." "In timp ce filmau pentru prima parte din seria " Twilight" ,in Vancouver, cei doi obisnuiau sa se vada in fiecare zi. Acum cei doi locuiesc pe continente diferite, vazandu-se rar. Se pote numi un test de prietenie" a mai spus sursa.Momentan, Robert Pattinson filmeaza in Ungaria pentru o noua pelicula unde el are rol principal. Cea mai noua productie in care joaca se numeste " Bel Ami" si este o adaptare a romanului cu acelasi nume, scris de Guy de Maupassant .

Sursa: Ciao! via VampriesCrib

2 comentarii:

Anonim spunea...

mai intai surpriza de paste.. nu a mers..
acum surpriza de ziua ei :))
maine pentru ce ii mai face presa o surpriza in numele lui rob? o surpriza atat de surprinzatoare incat nici el nu stie de ea nu? :=))

ari spunea...

asa am auzit ca, kristen l a vizitat pe robert si ca s impreuna acum la budapesta,isi sarbatoreste ziua alaturi de el deci suta la suta ca s impreuna

Chat

Create a Meebo Chat Room