marți, 6 aprilie 2010

Twilight vs Vampire Diaries

Cui ii sta mai bine in rochie albastra? Elenei sau Bellei?

18 comentarii:

Anonim spunea...

elenei

Anonim spunea...

elenei, bineinteles

Anonim spunea...

Elena clar, e mult mai feminina

**Roxana** spunea...

eu sunt fana atat Vampire Diaries cat si Twilight ,dar din aceste doua poze eu o prefer pe Elena

Gya spunea...

frate voi v-ati tampit de-a binelea?unde puii mei e asemanareaaaA?????????unde maaa? p bune nu mai cautati subiecte tampite.nu sunt deloc la fel rochiile, nici macar culoarea nu e identica.si daca stam bine si ne gandim cate actrite au avut rochii albastre intr-un film? ar trebui sa le comparam pe toate cu Bella.
nu pe bune..aqm ati facut-o de oaie :)))

dracu daca ziceati de coperta aia noua, cu jumate de fata a bellei mai zic, dar faza cu rochiile e PENALA!!!

corinna spunea...

gya, nu stiu d c te agiti asa...
ella nu a intrebat cui ii sta bn intr-o rochie care ar fii asemanatoare (la fel), CI CUI II STA BN IN ROCHIE ALBASTRA....
a spus clar” cui ii sta bn in rochie albastra” nu ” cui ii sta bn intr-o rochie la fel ” (ella cred ca a vrut sa intrebe cui ii sta mai bn in albastru, si astfel a ales 2 poze in care ftele sunt imbracate in rochii albastre)

Gya spunea...

haide frate ma lasi?
tie ti se pare relevant subiectul?? k mie nu
in fine..nu am cu cine sa ma cert k vad ca unii nu intelegeti ce vreau eu sa spun :-j

elena spunea...

corinna are dreptate :-??
adica am vazut pe un blog...nu mai stiu care poza asta cu Elena si mam gandit la Bella si am zis: "Hmm...cui ii sta mai bine cu rochie albastra? Ambele sunt personaje din carti cu vampiri, asa ca de ce n-ar fi un subiect?"

Anonim spunea...

de acord ella ^ si gya, indiferent dak ai avea dreptate sau nu, nu ar trebui sa reactionezi asa
ador vd, deci elena(orikm arata mult mai bn)

Gya spunea...

ma e dreptul meu sa comentez si sa-mi spun o parere.si reactionez cum vreau.nu ma limitez ca vrea cineva.mie nu mi se pare relevant si punct .
e prob voastra ca nu stiti sa ascultati si critici
v-am lasat.pa

Unknown spunea...

Doamne Gya, ti'am zis eu ceva? :))
Eu doar am dat o lamurire:))
Hai nu te supara :*
Vezi ca pe HP a luat foc castelul Hogwarts :|

Ramo & Alexya spunea...

Elena, prin simplul fapt ca stie sa o poarte.
Kristen e exceptionala in tenesi si blugi, e...ea si de asta o iubesc. Nina insa, e mai eleganta si asta e felul ei de a fi.
Sunt 2 personaje diferite si 2 actrite diferite, ca sa nu mai spun 2 filme cu totul si cu totul diferite.
Nu stiu cat suntem sau nu de indreptatiti sa le comparam, dar nu vreau sa intru in polemici, deci sa limitez aici.

Anonim spunea...

ce mai incoace si incolo....tipa din rolul elenei e mai frumoasa indiferent ce ar purta si in rochia aia e chiar fermecatoare.
kristen o fi simpaticutza, dragutica, dar doar atat... nu e urata dar nici frumoasa nu e... si cand o compari cu cineva care arata atat de bine, paleste teribil... asta e adevarul. am mai vazut filme cu ea si nici nu am luat-o in calcul ca nu m-a impresionat, dar la VD m-as uita numai pentru actori.. superbi toti.

concluzia..elena

Madeleine spunea...

Elena, Elena, Elena .. doar pentru ca e feminina. Dar nu vede nimeni ca rochia aia ii face fundu` sa para al lui Beyonce ? Hai ma, si oricum doar pentru ca VD si Twilight sunt cu vampiri inseamna ca trebuie sa ii comparam in toate prostiile posibile. Luati-va o viata , frate! O sa v`o zic direct. Blogu` asta SUGE ! Si numai din cauza Ellei. Hai pa !

Anonim spunea...

elena clar - mult mai frumoasa si mai feminina; bella parcai plouata.

Roxy spunea...

1. Chiar daca a trecut Pastele, vreau sa va reintampin cu un "Htistos a inviat!". Am fost plecata o perioada la tara si nu am avut acces la internet.
2. Cand am intrat pe blog, am crezut ca am incurcat adresa. Wow fetelor! M-ati lasat mute. Ce-i cu skinul asta frumos? :) Cadoul nostru de la iepuras?
3. Intr-adevar, nu se pot compara Elena si Bella, dar daca ar fi sa aleg cui ii sta mai bine in rochie albastra, o aleg pe Elena, desi unii spun ca ii face fundul mare. Nuanta e mai clara, mai frumoasa.
4. Nu pot sa inteleg de ce trebuie sa izbucneasca cearta doar din cauza unei simple intrebari legate de ...haine? C'mon girls, va credeam mai mature. Spuneati inainte de Ella ca se cearta si ca e mahalagioaica, dar voi ce faceti acum? Ea s-a potolit, dar voi? Tot cautati sa rascoliti trecutul?

....si Madeleine, cum poti spune asa ceva? Blogul nu o suge. E cel mai bine organizat, cel mai aranjat, chiar daca nu e cel mai vizitat. Intr-o zi o sa va dati seama, ca si mine, de adevarata valoare a acestui blog. Pot sa pun pariu ca daca ai zis asta, asta nu inseamna ca nu ai participat la concurs. Ar trebui sa iti fie rusine! Le jignesti pe fete, in special pe Ella, saraca fata care munceste atata pentru blog.

Madeleine o suge...
RUSINE!!!!

cosmina spunea...

elena, fata aia e incredibil de frumoasa, eleganta si dulce :)
si cred ca cine a vorbit de fundul ei are probleme cu ochii pentru ca poza e facuta din fatza :))

Anonim spunea...

Mie-mi plac amandoua, sincer. Elenei ii sta bine pentru ca e mai...feminina, cum ziceti voi - dar asa e personajul ei, si cam asa e si actrita in realitate (cred). Pe Bella rochia o face delicata, draguta, perfecta pentru Edward. Sunt de acord, Bellei ii sta bine in blugi si tenisi, dar mai merge si o schimbare din cand in cand.
So, concluzia, rochiile albastre se asaza diferit pe fiecare actrita, dar fiecare are farmecul ei.

Chat

Create a Meebo Chat Room