joi, 5 august 2010

Pattinson către Stewart: “Hai să fim doar prieteni”

National Enquirer ne şopteşte că actriţa din „Twilight” a explodat în momentul în care Robert Pattinson a declarat într-o emisiune că tânjeşte să iasă la o întânire pentru că nu a mai făcut-o de mult timp.
Se pare că vampirul a mărturisit prietenilor lui că relaţia dintre el şi Kristen Stewart este „cu adevărat încheiată”.
„În sfârşit, Rob a luat decizia de a se despărţi şi pare fericit cu asta – de parcă o greutate mare i s-a luat de pe umeri! Nu a fost uşor, dar acum se simte mult mai bine o dată ce a scăpat de relaţia asta încâlcită. Rob încă se poartă prietenos cu Kristen, dar acum că povestea s-a terminat, este cu totul alt om,” a declarat o sursă pentru National Enquirer.
Aceeaşi sursă spune că un rol important în decizia lui Pattinson l-a jucat partenera lui din filmul „Water for Elephants”/”Apă pentru Elefanţi”, Reese Witherspoon, care l-a sfătuit  să se bucure de tinereţea lui şi de perioada de burlăcie.
Aşa că Rob a ascultat, şi-a făcut curaj şi i-a spus lui Kristen că simte că le-ar fi mai bine dacă ar rămâne simpli prieteni. Actriţa a primit vestea calm şi comportându-se de parcă nu ar fi avut o prea mare importanţă, însă unii sunt de părere că „o afectează mai mult decât o arată.”
„Nu este speriată pentru că încă speră că Robert va reveni asupra deciziei şi că se vor împăca, deşi el pare hotărât acum. Producătorii “Twilight” sunt la curent cu schimbarea din viaţa personală a actorilor, dar le-au cerut acestora să menţină aparenţele pentru succesul comercial şi promovarea filmelor,” a adăugat sursa citată de  Enquirer.

Sursa: TV Mania

4 comentarii:

tia.vampire spunea...

alt rahat :)):))de unde le scot oamenii astia?

Anonim spunea...

prostii...probabil kris si rob rad acum de tampenia asta...idioti na..asta e tara noastra si oamenii nostri tampiti:))ce sa faci..vorba tiei..de unde mama ei de teaba le scot?:))

**Roxana** spunea...

nu cred si nici nu am cum sa cred tampenia asta

Anonim spunea...

mda..cine o mai crede si pe asta?

Chat

Create a Meebo Chat Room