vineri, 3 septembrie 2010

Emma Watson se bucură că seria “Harry Potter” nu vinde sex ca seria “Twilight”

Hermione nu o are la suflet pe Bella! Emma Watson, protagonista seriei “Harry Potter” consideră că filmele “Twilight” sunt prea sexy. Actrița britanică reduce diferența dintre cele două francize la alegerea de a vinde sau nu sex.

Personajul Emmei, Hermione Granger, s-a sărutat cu personajul lui Rupert Grint în “Harry Potter: The Deathly Hallows”. “Acest sărut dintre Hermione și Ron a fost foarte așteptat și s-a ajuns la el pe parcursul a opt filme. Harry Potter nu e Twilight, noi nu vindem sex. Așa că oricând se face vreo aluzie la asta, toată lumea e extraordinar de entuziasmată. În realitate, sărutul a fost îngrozitor de ciudat; nu ne mai puteam opri din râs”, a spus Emma Watson pentru revista OK! din Marea Britanie.
sursa: cinemarx

5 comentarii:

Anonim spunea...

pai normal de aia nu se mai vinde asa de bn ca inainte pentru ca filmele nu se pot compara intre ele twiligt este cv mult mai nou decat harry potter .a inceput in 2001 iar twilight in 2008 a avut lansarea primului film

***M@ry*** spunea...

:))vai de mama ei:))

tia.vampire spunea...

ce naiba vrea si asta ma?nu mai are reclama sau ce?hai ca m-a si enervat putin.eo cred ca vrea si ea un mic scandal de publicitate asa.poi e frumos ma?

Gya spunea...

adevarul e ca Twilight vinde sex la greu, n-am ce zice...ce sex frate? k pana acum n-au fost decat cateva saruturi inocente in fiecare film...e nebuna si asta, o credeam altfel. si s-o luam altfel...cum sa compari hp cu twilight???? sunt la capetele opuseee

Anna:x spunea...

Twilight vinde sex??:-o
Wow atunci Harry Potter vinde prostie:|

Chat

Create a Meebo Chat Room