sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Taylor Lautner se iubeşte cu Lily Collins

Starul din „Saga Amurg” are o relaţie cu actriţa britanică Lily Collins (21 de ani), pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale peliculei „Abduction” (filmul este programat pentru lansare în septembrie 2011) în urmă cu patru luni, anunţă femalefirst.co.uk.


Taylor Lautner (18 ani) a ajuns în Louisiana pentru a lucra la „Breaking Dawn”, următorul film al seriei cu vampiri, iar noua sa iubită are de gând să îi ţină de urât pe platouri.

„Lily le-a spus prietenilor ei că nu intenţiona să se îndrăgostească, însă şi-a dat seama că are sentimente puternice pentru Taylor”, a declarat o sursă.
 „Taylor s-a îndrăgostit din prima zi, dar Lily i-a spus că are o relaţie cu un cascador care lucra cu Steven Spielberg în New Mexico”.
„Când prietenul ei a devenit suspicios pentru că nu îi răspundea la telefon, s-a suit într-un avion şi a venit neanunţat pe platouri ca să o confrunte”.
Potrivit aceleiaşi surse, interpretul vârcolacului Jacob a sedus-o pe actuala sa iubită defilând fără cămaşă în faţa ei.
 Sursa: TvMania

2 comentarii:

Anonim spunea...

e draguta tipa

Madalina spunea...

imi placea mai mult cuplul format din taylor si taylor swift

Chat

Create a Meebo Chat Room