joi, 4 noiembrie 2010

Vote Andrion!

Hey! Buna. Regret sa spun ca nu prea mai stiu ce se intampla in sfera Twilight , dar liceul si alte activitati mi-au ocupat programul si odata cu trecerea timpului, interesul meu pentru Twilight s-a cam dus. Rusine sa imi fie.

Iata-ma din nou, in fata d-voastra, a cititorilor. Acum sunt boboaca si ...nu ma intrebati cum, particip la Balul Bobocilor.
Pe blogul liceului s-a dats startul votului pentru Miss si Mister Popularitate.

Apelez la toate sursele pentru a incerca sa obtin cateva voturi sid e aceea m-am gandit si la voi, cei ce imi erau candva  compatrioti vampiresti.

--------------------------------------------------------------------------------
LE: Le multumesc celor  ce m-au votat, atat pe mine cat si pe partenerul meu. Am reusit se pare sa luam Miss si Mister Popularitate 2010. :) Multumiiiiiiiim! :x

10 comentarii:

**Roxana** spunea...

cel mai interesant photoshoot pentru balul bobocilor pe care l-am vazut! in spatele dunarii nu? foarte interesant

Anonim spunea...

Nu ti se pare ca esti putin cam ipocrita, sa vii acum sa ceri voturi? Pana acum te-a durut in dos de cei care iti urmaresc blogul, dar cand ai nevoie de ceva, numaidecat ceri ajutor. Stii ce am facut? Am votat pe altcineva;)). Asta e votul meu pentru tine.

Anonim spunea...

Elena, impartasesc si eu acelasi punct de vedere cu Anonimul de mai sus; desi a spus-o cam brutal...era frumos si altfel ar fi stat lucrurile daca mai dadeai si tu cate un semn pe aici(un salut nu neaparat sa publici ceva) chiar daca interesul tau pt. Twilight s-a cam dus - din semn de respect pentru noi cei care iti urmarim blogul cu drag.
Partenerul tau are votul meu pentru ca mi se pare cel mai ok dintre toti cei de acolo...ii urez bafta. Succes si tie...oamenii vor tine cont de anumite criterii cand vor vota si daca tu te vei incadra in tipar cu siguranta vei fi votata pe merit si nu pentru rugaminti.
"Andrion pentru un Alexandrion"...proasta reclama, mai ales in contextul asta.

Anonim spunea...

In totalitate de acord cu cei doi anonimi.

elena spunea...

Dar eu am mai postat bai oameni buni!:|

Eh :-??
Cand vedeam ca nimeni nu mai munceste nimeni nu mai spune nimic...eu oare nu am crezut k nici voi nu mai urmariti nimic?:-??

Si sincer, nu cred ca va placea atat de tare cand scriam despre ce am mai facut sau ceva sau ce mai faceti. De postat am mai postat cand am avut timp.

Ipocrita nu ma simt. :-?? Chiar nu...:-??
Since rnu ma intereseaza Balul prea tare:)) Am zis doar sa incerc, desi nu voi realiza nimic.
In legatura cu voturl, este vorba despre un premiu dat separat. Probele pentru bal vor fi 10 la numar, maine seara.


Oricum, va multumesc pentru cuvintele voastre. ;;)

PS: Roxana, Dunarea era dupa decorul acela. ERam pe maul unui lac ...dar apa din el vine din Dunare :))

MARIANA RADOI spunea...

elena, nu am reusit sa te votez de pe twitter....bine ca am gazit aici...

elena spunea...

iti multumesc mult, mariana! :x

Anonim spunea...

ejti datoare pe viatsa dmnisoarei ficus:>.. si eu ink iti urmaresc blogul..

iar anonimii care comentau,va invit la liceul nostru..poate asa o sa aflati de timpul pe care il dispunem..

whatever..diseara eu cu gasca de paraziti tiam promis k venim si o sa facem panarama de tne..si da..da'ne si noua alexandrion:)))
o da..si votati'l pe cosmin!! cel mai tare coleg( va face la proba de talent stand up comedy!!!)


si n'a ca ma las si eu anonim:)) desi ella stia who am I !!:))
pupiiiici la toate fanele si suparatele si blogeritsele!

mIddLe~PrInCeSs spunea...

Pentru primul anonim..Mama frate ce ai facut tu,ai votat pe altcineva..Ura...Asa si?
"Am votat pe altcineva"..Suna penibil,ca si cand ar vorbi un copil de 5 ani,fara suparare.
Si pentru ca nu a mai postat inseamna ca o doare undeva de voi? Si eu sunt de varsta ei si credeti-ma ca stiu cat este de greu.Nu mai ai timp de nimic absolut. Credeti ca nu as mai fi postat si eu si celelalte daca nu aveam scoala? Amintiti-va cate concursuri si cate chestii dragute au fost vara trecuta postate pe blog. Sa inteleg ca este o ipocrita si..Altele..Chiar ma intreb ce a facut ea sa devina in ochii vostri asa o scorpie.

Anonim spunea...

" Si eu sunt de varsta ei si credeti-ma ca stiu cat este de greu.Nu mai ai timp de nimic absolut. Credeti ca nu as mai fi postat si eu si celelalte daca nu aveam scoala?"

e chiar penibil sa spui asta...nu sunteti singurele de pe lumea asta care se duce la scoala si care are teme,probleme si bla bla...

"iar anonimii care comentau,va invit la liceul nostru..poate asa o sa aflati de timpul pe care il dispunem.."...vai de mine,cu siguranta ca liceul vostru este cel mai special,de parca nu ar fi pe aici si cititoare care au terminat liceul,sau ma rog nu mai au mult si nu stiu cu ce se mananca asta.Voi astea de a 9-a credeti ca le stiti pe toate...

Chat

Create a Meebo Chat Room