miercuri, 26 august 2009

Kristen si Taylor despre New Moon


MTV: Kristen, cât de diferită este relaţia dintre Bella & Jacob, in New Moon si Edward & Bella, in Amurg?

Kristen Stewart: E un tip de relatie diferita, e originala.

MTV: Pare mai jucausa.

Kris: Exact. Relatia lui Jacob si Bella este mai colorata, ei se distreaza, dar Edward si Bella sunt intotdeauna foarte ciudati.

Taylor: E mereu atat de tensionata.

Kris: Cand Edward o paraseste pe Bella, ei i vina sa moara si inceteaza sa manance, dar Jacob o face din nou sa zambeasca.

MTV: Care este unul din principalele lucruri pe care sperăm sa le vedem in Luna Noua atunci cand debuteaza la cinema, in noiembrie?

Taylor: Cred ca cel mai mare lucru pe care il inveti este ca atunci cand Jacob dispare, ea incearca sa treaca printr-o depresie, intri intr-o depresie-asa i-as spune. Apoi revine la Jake si descopera ca e varcolac, asta e intradevar impresionant.

MTV: Care a fost trucul pentru a lucra in aceste scene?

Taylor: Bine, faza e ca Jacob se poate transforma in lup in aer. Asa ca a trebuit sa facem cateva acrobatii, chiar geniale, unde in realitate trebuia sa fug si ei ma prindeau in cabluri, iar eu saream in aer. Asta a fost ce ati vazut in trailer, dar in realitate a fost foarte distractiv. A trebuit sa fac multe acrobatii in partea aia.

MTV: A fost vreo zi dificila?

Kris:Da, ca si in orice film de al nostru, e ca o versiune mai mare a realitatii. Nu e ca si cum doar ai spune: "O in realitate sunt depresiva si plang", totul se presupune ca este o versiune fantastica a realitatii, asa ca mereu am avut un moment dificil pentru a ma gandi: "Fac suficient? Par ca si cum as muri de suferinta?"

MTV: Va fi greu sa fi cel mai dramatic, fara sa fi ciudat?

Taylor: Luna Noua e o poveste foarte complicata. E multa suferinta, sunt multe lucruri care se intampla. Edward pleaca la inceput, ea intra intr-o depresie si Jake incearca sa o scoata. Apoi, Jacob isi vede de problemele lui, iar ea il lasa, si sunt multe lucruri care se intampla, multe scene de descris.

MTV:Care a fost partea voastra favorita pe care ati filmat-o?

Taylor:Favorita mea a fost- bine a noastra, noi i spunem scena "rupturei", dar asta e scena exact dupa ce Bella il vede pe Jake cu parul scurt, fara camasa, toate diferentele pentru prima data. Si Jacob trebuie sa-i spuna ei ca nu mai pot fi prieteni.

Kris: Jake trebuie sa rupa prietenia cu Bella, dar nu functioneaza.



Un comentariu:

Mery spunea...

New moon va fi un suspans total...vom sta cu servetelele langa noi ...;))...o sa fie extrem de superb..cand vom termina de vazut filmul inima ne va bate de 100 de opri mai tare si vom vrea imediat sa vedem si eclipsa:))

Chat

Create a Meebo Chat Room