joi, 24 decembrie 2009

BooBoo pe Twitter



BooBoo a postat o poza noua pe Twitter.
sursa: Twitter
__________
Later Edit(Bells): BooBoo a mai pus o poza pe Twitter..

13 comentarii:

Andreutza spunea...

heiii, deci craciun fericit tuturor. vreau sa va zic ca sunt fana a acestui blog si ma bucur ca facem si craciunul impreuna ca o familie. dar ellarose, sincer, chiar mai dezamagit. din lipsa de plictiseala, ma uitam pe bloguri, si am ajuns la al tau. si chiar mai enervat. adik, dc te lauzi tu cu munca altora?? sincer, sandra munceste fff mult la blog, si tu te lauzi cu munca ei. uitate si tu, daca asta nu e nesimtire......

Luat de pe blogul lui ellarose :|

"Da draga! Imi place New Moon. Adica, nu enaparat New Moon. Twilight in general. da ...da.! Am si un blog. Multi spun ca e cel mai tare din tara si ca a intrecut multe alte bloguri ( nu dau nume).
Deci, blogul Twilight Hot News e the best!
Sincer, chiar sunt mandra de blogul asta. E printre putinele lucruri de care sunt mandra. Am avut 190 online - de pe toata planeta, am peste 200 de mii de vizite, mi-am castigat prieteni in toata tara si am vorbit cu fani din toata lumea, mi-am perfectionat engleza, m-am perfectionat in IT si cam asta e. Dar, dar , dar....cine a zis ca mereu e lapte si miere? Prin perioada cand am facut eu blogul, au aparut inca vreo 20 de bloguri Twilight romanesti. Bine, n-au avut toate succes ca blogul meu. Dar cine a zis ca eu aveam? 1 online zilnic, adica numai eu. Batea vantul...iar daca laam si eu linkul pe diferite chaturi, ma alegeam cu injuraturi, de ma spalam pe cap cu ele. Si totusi, incet, incet, am decis sa sterg blogul. Ce rost avea daca nu era decat 1 online? Atuncia - toti- "NUUUUUUUUUUU!!! Ce crezi ca faci? Cum sa inchizi blogul?" Hai, bine, nu l-am inchis. Zilele treceau, si nu mai batea vantu' la mine pe blog. Am cunoscut-o pe Joanne, am facut-o admin, am organizat concursuri si uite asa, am ajuns 6 in echipa si avem succes. totusi, trebuie sa va spun, ca se gasesc mancatori de cacat, care n-au ce face, si baga cearta pe blog. La mine pe blog....am zis la un moment dat: "Lasa-i frate! Daca n-au cacat suficient acasa, lasa-i sa manance si aici, in lumea virtuala!
Hai, gata cu palavrageala! Mai bine intra pe Twilight Hot News~ cel mai tare blog din cate auzi!"


uitati si linkul daca nu ma credeti
http://bella-private-world.blogspot.com/2009/12/new-moon-si-ce.html

Andreutza spunea...

mi se pare foarte urat, pe bune......

Anonim spunea...

foarte urattttt!!!!m-ai dezamagit!!!credeam ca ejthi mai de treaba...ce urat.....este rusinos....cum poti sa fi asa laudaroasa??

Ralu spunea...

ok, ella nu te supara. da ai fost nesimtita. adik, te lauzi cu munca lu bells. ca ea se ocupa cel mai muult de blog, recunoaste. nu mia placut, sincer :|:|:|:|

Anonim spunea...

hmm, destul de PENIBIL as zice :)) falsitate....te lauzi pe munca altora....esti penibila, nu esti in stare sa zici adevarul :)) sincer, la cum te vad eu, esti o impostoare. adevarul doare, scumpo :))

Anonim spunea...

omfg. ella esti nesimtita, sincer. nu inteleg dc te lauzi atata? pana la urma, nu prea e munca ta aici

Emma spunea...

eu nu vad de ce va mirati asa=)) asta e asa numita ELLAROSE :)):)):)) falsa si nesimtita, sincer~urat urat urat!!!!!!

Alle' spunea...

Voi ciar nu ati citit ce scrie mai jos?


NU GARANTEZ CA NU SPUN PROSTII! Daca intrati la mine pe blog, va rog sa intelegeti ca sunt o carcotasa inraita si ca posturile mele trebuiesc tratate ca niste pamfleturi! Nu raspund pentru ceea ce scriu! Va multumesc pentru intelegere!


O cunosc pe Ella de aproape un an, din tabara. Asa e ea. Spune adevarul pe fatza. Si in plus, nu a zis nimic personal de ea. A zis de blog. Bine..ei na, a zis de inceputurile blogurilor, cand voi toti spuneati ca e un blog de nimic sau nici macar nu intrati la ea pe blog si incepeati sa o injurati ca va lasa si ea un link. In plus, cred ca are dreptul sa scrie ce vrea ea pe un blog.
O catalogati gresit. Daca ati cunoasteo, ati vedea ca e de treaba. Fata asta pe care o adopta "in lumea virtuala" ,cum spune ea, e doar pentru a-si ascunde viata grea pe care o are. Pe fata asta nimeni nu o cunoaste mai bine ca mine. E o nebunatica. Desi are o viata grea si multe probleme ( nici nu va imaginati cat de grave), incearca sa le ascunda distrandu-se. S, inca nu s-a infuriat. Nu cred ca a-ti vrea sa o vedeti furioasa.
In fine. Vorbele nu isi mai au rostul.
Doar atat va spun : O catalogati gresit pe Elena. Nu va luati dupa ce scrie pe bloguri sau dupacomportamentul pe care il are. daca ar fi asa si in viata reala, ar fi o ditamai boschetara si nu s-ar fi bucurat de atatea oportunitati pe care viata i le-a pus in fata.

Craciun fericit tuturor!

Sandra ღ spunea...

heyy, merry X-mas..si va rog~lasati'o pe ella in pace..nici nu stiti ce a vrut sa zica cu adevarat..nu judecati oamenii asa aspru..

elena spunea...

Craciun Fericit tuturor!
Uite sa va fac un cadou de sarbatori. Eu ma retrag pe o perioada nelimitata de timp, pentru ca, cum ati spus si voi, gloria blogului nu se datoreaza mie. Decat sa o stric, certandu-ma cu toata lumea, mai bine tac din gura. Si asa am prea multe bloguri. E timpul sa mai raresc din ele. Voi ramane cu blogul meu personal si cu toate nesimtirile pe care le scriu acolo. Daca nu ati inteles mesajul scris in acea postare cu atentionarea, imi pare rau, sincer. Nu mai vreau cearta, macar acum de sarbatori si cum ati spus si voi, toate certurile sunt cauzate de mine.
Va rog sa nu incercati nimic, pentru ca nu veti rezolva nimic.

Va doresc un Craciun Fericit si un an nou mai bun, plin de bucurii. La multi ani!

elena spunea...

...am uitat sa adaug. Le doresc mult succes fetelor. Voi cauta o persoana capabila sa tina pasul cu Sandra si sa posteze stiri ( lucru pe care eu nu l-am facut).

Sandra si Joanne, pe voi contez de acum incolo! Stiu ca nu ma veti dezamagi!

Sandra ღ spunea...

ella, nu fa asta..nimic nu merita sa ne desparta echipa..nu niste rautaciosi care vor doar sa ne strice reputatia..sincer, intoarce'te la noi, pentru ca te iubim..blogul nu va fi la fel fara tine..si eu am vrut sa plec, dar nu am rezolvat nimic cu asta~am facut rau mai multor persoane..sincer, intoarce'te..

*Ioana spunea...

bn deci se pare ca am ramas in urma cu stirile:| ce se intampla aici de fapt? sunt de acord cu Alle, o persoana poate sa scrie ce vrea pe blogul ei! dar a precizat la un moment dat ca e o tipa ironica si ca ce scrie ea acolo trebuie luata drept gluma. dar ma rog in fine Craciun Fericit :* tuturor

Chat

Create a Meebo Chat Room