vineri, 25 decembrie 2009

Un nou inceput pentru blog

Se pare ca totul e pornit impotriva mea. Nici inregistrarea nu mi-a iesit cum trebuie, iar pc'ul se blocheaza si astfel nu ma ajuta deloc.
Este ultima mea postare. Am decis ca munca mea se termina aici, din moment ce si pasiunea pentru Twilight s-a risipit.
Lucrurile evolueaza, la fel si blogul. Eu sunt schimbarea de care are nevoie blogul. Stiu ca plecarea mea va ajuta la dezvoltarea acestuia. Cum a spus cineva: "Este puiul tau". Este...dar, la un moment dat, trebuie sa te desparti de el.
Cum eu sunt veterana pe aici, ar fi cazul sa ma pensionez.
Blogul ramane pe maini foarte, foarte bune. M-am convins de acest lucru in aproape 4 luni.
Vizitati blogul in continuare pentru ca nici nu stiri ce pierdeti. Sper sa va inmultiti.

Fetelor, stiu ca nu ma veti dezamagi. Vizitatorilor, stiu ca vor fi pareri impartite. Peste foarte putin timp voi gasi zeci de commuri in care voi fi criticata pentru ceea ce fac sau etc.
In schimb, descopar mgia Harry Potter. Ma voi axa pe acel blog: Harry Potter Fenomen. Va astept acolo.
V-am pupat! Un Craciun Fericit si Un An Nou Plin de Bucurii!

-------------------------------------------------------------
Am uitat sa adaug: Daca "Eclipse" - filmul-ma va impresiona cu ceva, promit sa revin.

23 de comentarii:

Alle' spunea...

Te vad eu peste 2 zile cum te plangi: "Mi-e dor de blogu' meu frumos!"...esti proasta fata! Ti s-a dus magia rahatului. Tu esti mai obsedata decat Bella de Edward. E decizia ta pis...Apropo, Craciun Fericit, again!

*Ioana spunea...

Elena imi pare rau ca asta ai decis pana la urma, toate am incercat sa te convingem dar se pare ca erai hotarata si esti o incapatzanta, dar eu tin la tn si stiu ca aceste cuvinte au venit din inima:X imi va fi dor de tn >:D< Dar trebuie sa incercam sati respectam decizia. Stiu ca unele persoane vor fi extrem de fericite ca ai plecat. Sa stii ca cele 2 rubrici pe care le-ai inceput vor continua: Out of Twilight si Printre rafturile prafuite. Ba chiar am o idee despre ce carte sa scriu la rubrica printre rafturile prafuite. Si sper ca intro zi vei reveni. Te vom primii mereu cu bratele deschise(cel putin eu) :X >:D< :*

carina sos spunea...

chiar daca ai sters tot despre u de pe blog...eu no sa te uit u si joanne ati fost primele care mi-ati zis "bine ai venit colega in echipa!!"....si n-am de gand sa uit.si cum zice joanne mereu te vom astepta chiar daca nu vei mai venii...

๖ۣۜ♥ Mery ๖ۣۜ♥ spunea...

Chiar nu trebuia sa faci asta!!...dar decizia ta a fost luata deja...Imi pare nespus de raw...Foarte raw...U ai fost cea kre m-a indrumat si mi-a impartasit secretele blogului si mi-a zis cu si ce fel sa fak...Nu trebuia sa faci asta!...Chiar imi pare raw pt alegerea ta..nu a fost bine ceea ce ai facut!Oricum..Craciun fericit.Si multumim de cadou!

alina spunea...

nu o spun cu rau, dar e mai bine ca ai pecat. unui fan adevarat Twilight nu-i dispare magia deoadata, ceea ce e o dovada ca nu esti o fana adevarata. daca iti place mai mult HP, axeaza-te pe acel blog. Craciun Fericit Tuturor.

Gya spunea...

idem ^

Anonim spunea...

NU imi vine sa cred! nu o sa faceti nimic sa ramana? o lasati sa plece? nu o implorati sa stea ? dc ar fi spus sandra( si a spus-o) asta vati milogi de ea sa stea, sa o implorati, sa o rugati , sa plangeti dupa ea , dar pt Elena nu faceti nimic. Nu-i de mirare k pleaca , nici nu o opreste nimeni . Bv voua!!! ce mai colectiv....

alina spunea...

pai sa plece. daca nu o retine cineva inseamna ca nimeni nu o vrea.

Anonim spunea...

Îmi pare rău că pleci Elena... dar, e alegerea ta. Ai dreptate, fiecare se schimbă, nu poți să faci veșnic unul și același lucru. Nu are rost să pui la suflet tot ce scrie în comentariile răutacioase... Crăciun fericit!

◤◤ Vampy © spunea...

Cum sa nu incercam sa o convingem sa se razgadneasca?! Aseara am stat cu fetele pe toate canalele [mess, chat], dar din pacate nu am reusit nimic. Eu m-am atasat de Bella pentru ca prima data cu ea am vorbit si pentru ca ea a deschis acest blog si a adunat echipa asta minunata. I-am spus ca, daca pleaca pentru ca nu mai simte aceeasi pasiune pt Twilight, o inteleg, insa sa nu se lase influentata de critici. Stiu ca bogul va fi in continuare in maini bune, insa acum este ca un copilas ratacit care si-a pierdut mamica.. :((

Anonim spunea...

daca nu iti mai place Twilight... poti oricand pleca....
nu iti mai place...?....cum sa poti spune asa ceva?...ai intrat akm in "Magia Harry Potter"....mai bine cred in vampiri decat in adolescenti care zboara pe matura si fac niste vraji fara de scrupule....
deci...dupa parerea mea...este mai bine ca ai plecat....
si app....tot ce am scris nu am scris din rautate...

Sandra ღ spunea...

deci, ella nu o sa plece definitiv..sincer, nu poate sa faca asta.. :( ea si joanne au fost primele care m'au primit cu bratele deschise in aceasta echipa..trebuiew sa facem ceva sa o aducem inapoi..ella, intoarce'te..pt binele tau si al blogului..intoarce'te la noi~care suntem a2a ta familie..te rugam!!

Gya spunea...

deci cineva sufera de neatentie si gata:))

rose spunea...

lasati-o mai daca a vrut sa plece, oricum 80 % din vizitatorii acestui blog nu o vor, chiar daca ea e mama acestui blog. iar acest procentaj si l-a castigat prin faptul ca se tot lauda ca ea face toto pentru acest blog si ca ea e celebra, cand pune 2-3 stiri pe zi. iar din momentul in care ai declarat ca nu mai esti fana, eu personal nu te mai vreau inpoi. ramai la HP.

Anonim spunea...

nah.....daca insisti sa pleci, noi sincer nu ne suparam, si asa era numai gura de tine....adica, fara suparare, dar tu erai doar cu reclama si cu laudatul, te laudai cu munca altora spunand ca tu faci toate astea. pe blog, daca intrai o data pe zi si puneai 2 stiri. deci....ramai la HP si inca ceva~~~~~~unui fan adevarat, nui piere niciodata pofta de twilight. asta inseamna ca poate nu tia placut niciodata, da eu nam de unde sa stiu. oricum, mie indiferent daca pleci sau stai.....pentru ca adevaratele mame ale acestui blog sunt sandra si ina, ele au grija cel mai mult. si mery ca face bannere si etc.

Rammone spunea...

ce oameni:|
nu ma bucur ca pleci, insa inteleg faza cu disparitia "magiei". A fost ceva super, now get over it :) Bafta in continuare

Dee'Dee spunea...

voi ganditi cu curu'? Sczati de exprimare, dar sunteti penibili. Mai tineti minte cand va milogeati cu totii de fata asta sa nu inchida blogul? mai tineti minte cand le-a convins pe fete sa ramana? Mai tineti minte cand a adus vizitatori de peste tot? mai tineti minte de toate lucrurile minunate care s-au intamplat pe aici? Mai tineti minte cand era singura si posta in fiecare zi stiri cu zecile? Nu nu mai tineti minte. Acum ii furati si titlul de "mama"? Sunteti porci, fara nici o retinere va spun. Se vede treaba ca aia nesimtitii sunteti voi de fapt.
Fata asta a incercat sa faca blogul faimos a incercat sa arate lumii ca este cel mai bun blog.


Eu una te inteleg si iti respect decizia. Imi pare rau ca te retragi, dar cu asa oameni in jur, nici eu nu as sta.

Zoey Loves V. spunea...

Idem Dee'Dee...deci pur si simplu mi-a luat vorbele din gura
Eu am dat peste acest blog cand erau numai ele doua[ea si Joanne] si puneau stiri cu zecile mai multe de cat celalate bloguri.
Daca nu era ea acest blog nu exista si nici nu dadeati de sandra sau de celalalte
recunosc toate fac o treaba excelenta dar sa ii iei titlul de "mama" lui ella este de porc...
nu o suportati bine...veniti aici ca sa aflati stiri despre twilight nu sa aflati cum e ella...sau sa o criticati

Si eu it respect decizia si chiar imi pare sincer sincer sincer rau ca te retragi.

rose spunea...

pai nu va pare ca sunteti pe dinafara, doar voi sunteti contra, doar doua, deci vpoi sunteti alea penibile

Anonim spunea...

Penibile? Rose, tu chiar crezi ca Sandra si restul fetelor se bucura sau ce? Aseara urmaream chatrollul in timp ce ma uitam si peste stiri. Cat vorbeau fetele de ea. Fetelor, de ce nu incercati sa ii faceti o surpriza Elenei? Poate revine.

rose spunea...

eu nu vreau ca ella sa revina, doar strica reputatia acestui blog. daca nu era ea, sandra si-ar fi facut singura un blog care era la fel ca asta, dar aroganta ellei ma dispera de tot. asa ca bine ac ai plecat.

Sandra ღ spunea...

crede'ma rose, ca nu mi'as fi facut blog singura..nu vreau sa fiu numai eu..e aiurea, adica, ella este un membru din familia blogului..iar acum, ca a plecat este dureros pentru noi..eu cel putin, cu ea am vb. cel mai mult, ea m'a invatat tot ce stiu..pentru ca la inceput, ca BellaCullen95 eram o Analfabeta, nu stiam nimic de bloguri sau ceva de genu..dar ea mi'a aratat, ba mai mult, m'a pastrat si in echipa..si ne este foarte greu ca a plecat..speram sa se intoarca, pentru ca blogul nu mai e la fel fara ea..lispeste o parte din intreg ca sa fie totul bine ca la inceput..si cei care o judeca~vreau sa va zic doar atat: uitati'va si la voi inainte sa criticati..toti avem defecte, suntem oameni si gresim~nimeni nu e perfect!!

Cristina spunea...

Cred ca eu o inteleg cel mai bine pe ella. Imi pare foarte rau pt ea, si stiu ca si fetelor din crew le pare rau...si eu am trecut prin aceleasi lucruri ca ea. Doar ca atunci cand am renuntat sa mai scriu pe blogul fondat de mine, blogul devenise mai mult anonim... acum ii e bine... peste cateva zile o sa'i fie greu si o sa'i para rau, iar daca chiar isi doreste asta, la fel ca si mine, o sa treaca peste si o sa isi aduca aminte cu drag de zilele astea. Ella ai suportul meu:x
Oana,
TFR

Chat

Create a Meebo Chat Room