sâmbătă, 8 mai 2010

Job Twilight Hot News!

Buna! In urma unor discutii cu celelalte admine de pe THN, am luat decizia sa ne reorganizam.
Vrem sa ne reinoim echipa cu 2 persoane.
De data aceasta dorim in echipa noastra fani adevarati carora sa le piara frenezia Twilight dupa foarte mult timp.
Doritorii/doritoarele care au deja cont Blogger sunt rugate sa trimita un e-mail pe adresa


Inna si Ika sunt rugate sa ma contacteze pe mine sau sa o contacteze pe Joanne pentru a discuta viitorul lor pe acest blog. Nu va speriati, nu vrem sa va muscam! :))

16 comentarii:

**Roxana** spunea...

vai cat mi-as dori sa pot trimite si eu...am cont blogger,sunt un mare fan twilight,vizitez site-uri din strainatate...dar momentan nu dispun de timp aproape deloc cel putin pana in luna iunie ,cand termin scoala offf asta e...oricum e o ocazie super pentru orice fan twilight! super fetelor de asta ador eu blogul asta!

elena spunea...

Roxana, se poate discuta:)
Daca ai timp intr-o anumita zi, aranjam un program:))

**Roxana** spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
**Roxana** spunea...

ms foarte mult ! o sa ma mai gandesc si daca ma decid o sa va trimit un email ca sa ma "inscriu" :-)))....dar pana cand se pot trimite? adica exista o data limita?

elena spunea...

nu. nu exista

Anonim spunea...

fetelor va spun sincer...nu stiu ce faceti...voi credeti ca daca o pers de pe blog nu posteaza nu mai aveti nevoie de ea.ma refer la mery...ea chiar nu poate posta din cauza problemelor de familie...restul fetelor poate au si ele motive personale si nu vi le pot spune.dar voi ce vreti?ca autorii sa faca toata treaba si voi sa faceti pe an odata 2 postari?ca spuneati ca aveti nevoie de cineva care posteaza si are timp de asa ceva.voi admini...sunteti 3?nici una dintre voi nu are chef de postat? va spun sincer.cate a facut sandra pe acest blog nu a facut nimeni si pe ea mereu ati lasato autor si ea merita sa fie admin mult mai mult dekat unele care deabia posteaza ficurile lunare;)

*Ioana spunea...

Anonim, draga:)) ai ramas in urma cu stirile :)) sandra a ajuns admin, dar nush ce nu ia convenit.. ca din cate am vb eu cu ea a zis ca intro zi tot ar fi plecat

Anonim spunea...

De ce toata lumea o ridica in slava atata pe Sandra? Eu chiar nu pot sa inteleg. Nu a facut bannere, nu a schimbat designul la blog sau singura data cand a facut-o a fost de rahat, posta si ea fiecare nimic pe care il gasea si gata, a facut ceva ce nu a facut nimeni.
Fata asta, Ella, voi vedeti cate a facut? Ia sa numaram concursurile pe care le-a avut aici pe blog , pana acum. Haideti sa vedem.
Voi vedeti cum arata blogul asta? E de milioane. DE MILIOANE!
Au mai schimbat si altii designul la blog, dar nu erau in tema. Asta mi se are cel mai tare blog din toate punctele de vedere.

Eu, sincer, nu am timp. Jur ca v-as fi ajutat, numai ca sa le fac in ciuda astora care tot ridica in slavi una care punea toate nimicurile ca sa fie puse, si-a facut blog si a abandonat echipa si, mai mult, acum nu mai este fana Twilight.

In plus, din cate vad eu, scrie ca vor sa discute viitorul pe acest blog. Nu zice ca le da afara.
Poate vor doar sa vorbeasca si nu dau de ele pe mes, nu stiu. Dar, sincer, astea care comentati, URAT din partea voastra.

FOARTE URAT!

๖ۣۜ♥ Mery ๖ۣۜ♥ spunea...

Acest blog merita tot ce este mai bun ...Imi pare sincer rau ca nu pot ajuta cu mai mult...Blogul acesta cum s`a zis si mai inainte este de milioane...Sunt foarte mandra ca ma aflu ca autor pe acest blog si ca am astfel de colege cu care ma inteleg foarte bine,colaborand mereu si in paralel...Le multumesc si vizitatorilor blogului pentru ca ne sustineti si ca ne sunteti aproape mereu.Va multumim mult...Sincer...chiar imi pare rau ca nu pot face mai mult decat...nijte bannere amarate :(...Dar...o sa va stau la dispozitie peste 2 sapt... :*..Va pup dulce si va iubesc :*

Fefe spunea...

Doamne, voi aveti probleme grave cu creierasul, sincer
Va urmaresc blogul de mult timp, inca din decembrie daca stau sa ma gandesc:-?
asa, lasand astea la o parte, nu vad nimic rau ca sunteti in cautare de noi autori, e un lucru bun sa va mariti echipa, dar de ce nu lasati trecutul in urma?
fara ofense, dar sandra a pus suflet la blogul asta, si isi facea treaba mai bine ca oricine; dar a plecat dupa un timp, so what? fiecare isi alege soarta nu? si ca sa te asiguri ca fata aia inca e fan tw, viziteaza blogul pe care sta acum hermotherseyes. pe blogul ei nu a mai postat pentru ca admina de pe HME a invitato la ea. si e admin acum, si totul e ok. isi face treaba la fel ca inainte, si nimic cum ca siar fi pierdut pasiunea pentru twilight nu e adevarat. sincer, chiar nu aveti ce face daca reinviati amintirile. si tu, draga anonim, punea toate nimicurile nu? pai frate nimicurile alea se numesc STIRI si sunt aceleasi ca si in ziua de azi. din moment ce habar nu ai cum era, nu prea ai dreptul sa judeci nu crezi? dupa mine, sandra si ella au fost intotdeauna cele mai active admine, si siau meritat din plin laudele, respectele mele si o zi buna. iar tu, anonim, macar ai curaj si demnitate sati pui numele, dar deh, ce pot sa cer.
Mult succes fetelor, si aveti grija ce oameni luati in echipa, nu care cumva sa va distrugeti blogul cu persoana a.k.a. domnisoara anonima de mai sus, ceao :*

werrez spunea...

pun pariu ca anonima care a scris mai sus e ella. doar ea putea sa se laude pe sine.

Anonim spunea...

Pentru informatia ta, nu sunt Ella, desi mi-as dori sa fiu. Si ca sa iti fac in ciuda am sa continui sa o laud pe fata asta minunata care isi face timp pentru noi.

Si totusi, am o intrebare. Ioni ce face? Ca ea are blog si se ocupa mult de el . Mai vine si pe aici cand isi aduce aminte.

Sunt confuza.

PS: Nu vreau sa imi spun numele tocmai ca sa ii fac in ciuda inteligentului de mai sus :|

◤◤ Vampy © spunea...

Iony vrea sa renunte la THN tocmai din cauza fanilor acestui blog care sunt egoisti si au viziunea restransa si care lasa comentarii peste tot criticand faptul ca postez mai mult pe blogul meu [ceea ce mie mi se pare normal si oricum Ella stia de chestia asta de la inceput]. Le iubesc mult pe fete, mai ales pe Ella. Ramane decizia ei daca ma scoate din lista membrilor sau nu. Eu atat pot sa mai fac pentru acest blog. Ella hotaraste daca este suficient sau nu.

elena spunea...

Ioni vrea o mama de bataie si atat:))

Gya spunea...

wow am vazut atatea cometuri si mi-am dat seama ca gata..scandal :)) sincer nu vreau sa imi dau cu parerea , doar vreau sa o sustin pe Iony...eu cred ca ea facut o treaba super pe blogul asta si aqm ca are blogul ei nu trebuie judecata, e ceva normal si pana la urma saraca ce vroiati sa posteze numai ea?!sunt atatea fete..5 sau 6 si posteaza cate 2 :-? in fine am zis ca nu ma bag :D.asa ca Iony don't worry girl ca noi te iubim.

elena spunea...

exact :))
oricum, ioni se tine de treaba:>

Chat

Create a Meebo Chat Room