sâmbătă, 8 mai 2010

Kristen Stewart declara: "Nu ma simt mizerabil!"


Este una dintre cele mai hot actrite ale momentului, Kristen Stewart marturiseste ca i-a luat ceva timp pana sa se obisnuiasca cu faima, dar nu se simte mizerabil, asa cum este portretizata de catre presa. 

Actrita din "New Moon" a explicat revistei Elle US ca nu se simte confortabil la evenimente, pe covorul rosu, deoarece nu suporta haosul din jurul sau.

" Oamenii spun ca ma simt tot timpul ingrozitor. De fapt nu aceasta este problema. Pur si simplu nu ma simt ok atunci cand cineva tipa dupa mine. De multe ori chiar trebuie sa ma straduiesc sa nu plang. Este o reactie psihica la energia din jurul meu."

" Este amuzant ca atunci cand merg pe scena sa accept un premiu, ei cred ca sunt emotionata, ca ma simt ciudat, ca nu ma simt bine".

sursa: elle.ro

Un comentariu:

Oana spunea...

Trebuie sa recunoastem totusi ca reactiile lui Kristen...lasa de dorit, e ciudata, daca pot spune asa. Poate ii e greu, dar ar trebuii sa dea si ea mai multa atentie fanilor, pana la urma ei au meritul lor in ascensiunea ei fabuloasa. Sper doar sa nu-l traga si pe Rob dupa ea....

Chat

Create a Meebo Chat Room