luni, 17 mai 2010

Robert Pattinson vaneaza un rol de dependent de sex si droguri

Dupa ce a interpretat rolul unui student cu probleme emotionale, care se revolta impotriva propriului tata in drama romantica “Remember Me“, prilej cu care fanele l-au putut admira in cateva scene erotice fierbinti filmate in compania actritei Emilie de Ravin, britanicul Robert Pattinson ar putea intra in pielea unui producator muzical obsedat de sex si droguri, ceea ce confirma tentativele tanarului de a se indeparta cat mai mult de tipologia vampirului Edward Cullen din franciza “Twilight”.

Actorul in varsta de 24 de ani si-a fixat atentia pe eroul de roman Steven Stelfox de la studioul fictiv de inregistrari A&R, pe care si-ar dori sa-l portretizeze intr-o adaptare pentru marele ecran a cartii “Kill Your Friends” a scriitorului John Niven.

In respectivul roman, personajul principal Steven Stelfox lucreaza pentru un studiou muzical in Londra anului 1997, cautand formatii noi si staruri pop in devenire cu care sa semneze contracte si in acelasi timp dedicandu-se unui stil de viata hedonist, condimentat cu stupefiante si prostituate.

O sursa a declarat pentru publicatia britanica The Sun: “Rob este un fan infocat al cartii lui John Niven. Este fascinat de industria muzicala si dornic sa se implice in acest proiect cinematografic. Deja i-a contactat pe producatori spunandu-le ca vrea sa interpreteze rolul titular. Daca va obtine acest rol, va fi cel mai intunecat rol pe care l-a jucat vreodata. Este un personaj incredibil de matur, iar Rob isi va soca fanii interpretandu-l”.

Robert Pattinson nu este singura vedeta care aspira sa faca parte din distributia acestui film, actorul, DJ-ul si creatorul de muzica electronica de dans Clifford Joseph Price, cunoscut sub porecla Goldie, solicitand de asemenea un rol.
sursa: CinemaRX

Un comentariu:

**Roxana** spunea...

ma mira putin ca vrea astefl de roluri,lui care ii era atat de teama de scenele de sex inainte sa inceapa sa filmeze bel ami...e se mai schimba omul!!!

Chat

Create a Meebo Chat Room