joi, 29 iulie 2010

Interviu cu Taylor --- Revista italiana Sorrisi e Canzoni TV

 Revista italiana Sorrisi e Canzoni TVa publicat un interviu online cu Taylor Lautner care include aspectele cheie din ultimele luni: Eclipse si triunghiul amoros Bella, Edward & Jacob, Abduction, faima si toate subiectele care ii intereseaza pe fanii seriei Amurg.


Spirit plin de lumina:

La cei 18 ani ai lui, Taylor Lautner a cucerit milioane de fete cu rolul de varcolac din Twilight Saga: Eclipse. Filmul a depasit deja 14 milioane in Italia.
Filmul are un triunghi amoros intre un vampir, Edward Cullen, un varcolac, Jacob Black si o fata normala Bella Swan.

"Sunt scene frumoase de iubire" a spus Taylor. "Una din cele mai bune fraze este: "Voi lupta pentru tine pana cand inima ta se va orpi din batut""

Taylor, ai fi mai degraba un vampir?
Imi place mult sa interpretez un varcolac, pentru care are sange in vene si e mai cald, mai uman. Este o scena in care Bellei ii e frig. Edward nu poate face nimic, insa Jacob este cel care o incalzeste.

Cum s-a schimbat Jacob de la inceputul seriei?
A fost o schimbare incredibila. La inceput a fost un băiat bun, mereu la îndemână şi fără probleme. In New Moon s-a facut transformarea si a devenit o persoana noua. Acum, in Eclipsa e un om matur, care reuseste sa se ocupe de problemele existentiale.


Cum te-ai pregatit pentru scene?
Scenele de actiune mai dure sunt cele in care Jack trebuie sa se transforme in varcolac, iar pentru asta s-a realizat un grafic pe calculator. M-am gandit cum as reactiona daca as fi varcolac.M-am bazat pe carte. Am citit si recitit pentru a intelege ce e cu Jacob. Cartea este sursa mea de pregatire. Niciodata nu am fost inspirat de alte personaje. Pe timpul filmarilor nu m-am gandit deloc sa interpretez omul-lup ca pe un monstru, doar un barbat romantic si indragostit care are un rival.


De unde te-ai inspirat ca sa reprezinti puterea supranaturala de om-lup?
Nu e nicio problema, pentru ca practic Karate de la varsta de 6 ani. Timp de 8 ani am reprezentat tara mea la divizia Asociatie Mondtiale de Karate, transformandu-ma in campionul mondial Junior si cu specialitatea in arme am castigat 3 medalii de aur. La 12 ani am castigat trei campionate mondiale la categoria Junior. Artele martiale m-au invatat ca nu reusesti nimic fara efort. Acum, sunt actor, pentru ca antrenorul meu de arte martiale m-a convins sa plec la auditie.

Care e filmul tau preferat din Saga?
Eclipsa, si ca roman si ca film. Pentru ca are actiune, mister si energie. O poveste mai intunecata fata de cele anterioare.


Ce mesaj le transmiti baietilor?
In film se vorbeste despre dragoste si este sanatos pentru barbati sa se confrunte cu realitatea. Personajul meu, Jacob e de admirat. Pentru ca e tenace, hotarat, defapt stie ce vrea. Nu e dispus sa renunte la nimic si lupta pentru ce isi doreste. Nu ma gandesc la Jacob ca la un monstru, ci ca al un barbat indragostit de o fata si care trebuie sa se lupte pentru ea cu un vampir, ceea ce nu este rau.

Care este relatia ta cu Robert & Kristen?
Kristen şi cu mine suntem cei mai buni prieteni si impreuna ne-am distrat pe platou. Imi place pentru ca ea pune pasiune in tot ceea ce face. Robert e agreabil si amuzant, face multe glume. In film, era dificil sa il urasc. La unele scene incepea sa rada si trebuia sa repetam totul din nou.
Succesul ti-a schimbat viata: ai garzi de corp, fanii te ataca...
Da, viata mea s-a schimbat. Mass-media ma aslateaza, iar viata mea privata e afectata de curiozitatea oamenilor. Dar m-am adaptat. Sunt mai multe avantaje decat dezavantaje. Cand nu lucrez, profit de timpul ramas ca sa stau acasa,sa ma odihnesc si sa ma uit la TV.

Te simti mai apropiat de Jacob sau de Edward?
Mai mult de Jack, ma identific cu tenacitatea lui. Imi place Jacob pentru ca e extravertit, oamenii il iubesc, iar mei imi place sa stau cu oamenii.

Acum, la ce lucrezi?
Sunt la filmarile pentru "Abduction" regizat de John Singleton. E vorba de un student care gaseste accidental poza cu el, atunci cand era copil pe un site pentru persoane disparute. Isi da seama ca totul e fictiune si nu stie cine este el in realitate. Deasemenea astept cele 2 parti din Breaking Dawn.

Cand Jacob se indragosteste de fiica Bellei...
Este cu siguranta ciudat sa o iubesc pe mama, iar acum pe fiica ei. Nu mai pot sa astept ca sa vad filmul.

Sursa: LNM- Traducere Personala

2 comentarii:

ana spunea...

il iubesc pe taylor pe zi ce trece tot mai mult

Anonim spunea...

este un dragut

Chat

Create a Meebo Chat Room