vineri, 12 februarie 2010

EXCLUSIV: "Breaking Dawn" va fi impartit in 2 filme si logo-ul oficial

  
Va anuntam aseara pe Vampires Crib Blog ca "Breaking Dawn" va fi separat in doua filme [desi aveam putine suspiciuni]:
"Se va filma spate-in-spate, iar productia va incepe la mijlocul lunii octombrie. Casa de productie Summit Entertainment cauta reegizori bine cotati. "Breaking Dawn" este cel mai mare roman ca lungime din seria "Amurg/ Twilight" scrisa de Stephenie Meyer. Scenarista seriei, Melissa Rosenberg (care a scris toate scenariile pentru filmele "Twilight Saga"), lucreaza in prezent la "Breaking Dawn".
INSA.... iata ca astazi ca va prezint IN PREMIERA pentru Romania si LOGO-ul oficial pentru "Saga Amurg: Zori de Zi". Se pare ca zvonul conform caruia filmul va fi impartit in doua parti si a lansat separat este adevarat, dar filmarile se vor face in acelasi timp, back-to-back.


Productia urmeaza sa inceapa dupa jumatatea lunii octombrie anul acesta, iar primul dintre cele doua filme va fi lansat in vara anului 2011.

Ati aflat prima data de la noi! :)

 

3 comentarii:

Gya spunea...

super tare:x chiar ma bucur k o sa fie 2 filme..ca asa o sa avem mai multa actiune si sper sa nu se omita detalii:D logoul este minunat..cred ca cel mai frumos dintre toate

Ada spunea...

yuhu...sooper tare

Anonim spunea...

eu nu cred ca asa va arata "logo-ul"..e fan made, cu un efect oribil metalic.
si daca nu stiu cine e regizorul cu atat mai putin nu au o echipa de productie care sa se ocupe deja de imagine..no way!

Chat

Create a Meebo Chat Room