marți, 9 februarie 2010

Robert Pattinson se teme sa-si faca prieteni noi

 
Robert Pattinson recunoaşte că ezită să-şi facă prieteni noi deoarece îi e teamă că aceştia vor să se folosească de faima lui.  E greu să fii celebru, sau cel puţin asta lasă de înţeles actorul din Twilight. Robert Pattinson este îngrijorat că dacă o ţine tot aşa va ajunge să trăiască singur. Problema este că el are o mare teamă în a-şi face noi amici, iar cei vechi nu-i sunt tot timpul alături pentru că Robert nu prea stă pe acasă.  Starul din Twilight crede că cei care vor să-i devină prieteni îşi doresc asta doar pentru a afla detalii picante din viaţa lui pentru a le vinde presei.   
"Prietenia adevărată cu oamenii pe care îi cunoşti de-o viaţă nu se pierde niciodată", spune Robert, care a mai adăugat că "dacă întâlneşti o mulţime de oameni, de cele mai multe ori te gândeşti că cineva o să spună ceva, o să vândă o poveste despre tine".   
Pattinson recunoaşte că este puţin paranoic deoarece îşi dă seama că nu toţi oamenii vor să îi facă rău, dar vrea să meargă pe principiul paza bună trece primejdia rea, scrie Showbizspy.

  

3 comentarii:

Ada spunea...

cre si eu...intotdeauna celebritatea atrage prieteni falsi..:(

valy spunea...

imi place conceptul lui despre prietenia pe viata...si de asemenea daca articolul spune adevarul si chiar il citeaza, ii dau dreptate asa se intampla in lumea sa si totdeauna e bine sa fi precaut...bv lui

MARIANA RADOI spunea...

de fapt, are dreptate!

Chat

Create a Meebo Chat Room