vineri, 12 februarie 2010

SPECIAL: Cele mai frumoase cupluri vampirice

 
Cu ocazia sarbatorii iubirii, Valentine’s Day, cunoscuta ca “Ziua indragostilor”, am realizat pentru blogul meu cu vampiri [Vampires Crib] o prezentare a celor mai frumoase cupluri vampirice din filmele noastre cu vampiri preferate. Dragoste fara margini, minciuni inghetate in clepsidra timpului si vampiri indragostiti de elixirul vietii umane. Am selectat aici si culpurile din seria "Twilight"; sper sa va placa articolul si astept sa imi spuneti cum vedeti voi relatiile de dragoste dintre membrii familiei Cullen.

Emmett Cullen (Kellan Lutz) si Rosalie Hale (Nikki Reed)

Pe cand Emmett avea 20 de ani a fost atacat de un urs. Ranile provocate in urma atacului erau extrem de grave, dar, din fericire, el a fost gasit de Rosalie, care vana atunci in zona. Emmett i-a amintit lui Rosalie de baiatul prietenei sale aaa ca ea l-a carat in spate pe o distanta lunga pana acolo unde se afla Carlisle. Rosalie i-a cerut tatălui ei adoptiv sa ii salveze viata lui Emmett si sa il transforme. Astfel, Emmett a intrat in familia Cullen. Rosalie si Emmett sunt un cuplu pasional.



Jasper Hale (Jackson Rathbone) si Alice Cullen (Ashley Greene)

Jasper s-a intalnit cu Alice in Philadelphia. Ea prevazuse ca vor fi impreuna si il aştepta. Imediat dupa ce s-au cunoscut cei doi au pornit in cautarea familiei Cullen. Principala caracteristica a relatiei dintre Jasper si Alice este loialitatea.


Carlisle Cullen (Peter Facinelli) si Esme Cullen (Elizabeth Reaser)

Esme si Carlisle s-au întâlnit prima oara cand ea avea 16 ani. Atunci el a fost medicul care a tratat-o după ce ea a cazut dintr-un copac si si-a rupt piciorul. S-a maritat cu Charles Evenson, dar a fost abuzată de el. Dupa ce si-a dat seama ca era insarcinata, a fugit, dand nastere ulterior unui baiat care a murit cateva zile mai tarziu. Afectata de moartea copilului, Esme a vrut sa se sinucida, aruncandu-se de pe o stanca. Crezuta moarta, ea a fost adusa la morga, acolo unde a vazut-o Carlisle. El si-a amintit ca o tratase cu ani in urma si, simtindu-i bataile inimii, si-a dat seama ca mai putea fi salvata asa ca a decis sa o transforme in vampir. Esme s-a îndragostit de Carlisle si s-a casatorit cu el. Mi se pare ca cei doi sunt un cuplu cald.


Edward Cullen (Robert Pattinson) si Swan Bella (Kristen Stewart)

Minunatul vampir Edward Cullen (Robert Pattinson) si micuta impiedicata Bella Swan (Kristen Stewart) din seria „Twilight”/ „Amurg” au adus dragostea adolescentina la un nou nivel. Edward, un vampir de 100 de ani, dar prins la varsta de 17, care poate citi gandurile tuturor, mai putine pe ale Bellei, se lupta cu dorinta de a o ucide pe fragila fata, insa dragostea pentru ea este mult mai intensa. In final, cei doi traiesc eternitate de fericire... Povestea de dragoste plina de pasiune si neprevazut dintre o adolescenta si un vampir misterios si irezistibil a devenit fenomen. Dragostea lor este idealul.


  

6 comentarii:

Unknown spunea...

Minunat!!:X

Anonim spunea...

fr fumos, cred k mergea sa pui si perechea formata din Jacob si Reneesme, fac parte si ei din fam. Cullen :)

Unknown spunea...

Da dar Jake si Nessie nu erau vampiri amandoi..:d

◤◤ Vampy © spunea...

da, m-am gandit si la Jacob [care app Dany, nu este vampir :), doar Nessie e pe jumatate vampir] si Nessie, numai ca nu avem inca actrita care o va interpreta pe ea. Asa ca am inclus numai perechile din filmele deja realizate. :)

Ada spunea...

foarte frumos...multumesc mult

Petronela spunea...

Foarte frumos sunt fanu nr 1

Chat

Create a Meebo Chat Room