miercuri, 10 februarie 2010

Robert Pattinson crede ca scenele de sex cu Uma Thurman sunt deranjante

 
Lui Robert Pattinson ii e frica de scenele de sex cu Uma Thurman, din viitorul film, ‘Bel Ami’, insistand ca filmarea va fi cam “deranjanta”.

Armasarul din ‘Twilight’ joaca rolul jurnalistului Georges Duroy, care urca pe scara sociala prin faptul ca se culca cu o serie de femei remarcabile.

Filmarea va implica dezbracare alaturi de numeroase actrite frumoase, printre care Christina Ricci si Kristin Scott Thomas, iar Pattinson admite ca are emotii in legatura cu dezbracarea in fata lui Uma Thurman.

El spune: “Scenele de sex cu Uma Thurman sunt destul de deranjante. Personajul ei foloseste, intr-un fel, sexul ca o arma, iar personajul meu gandeste ca un animal. Exista destul de multe scene de sex in acest film, deci am asteptari destul de mari de la mine si cu multe persoane diferite, de asemenea.”
 
Sursa: www.egirl.ro
  

4 comentarii:

MARIANA RADOI spunea...

,,armasar" impropriu spus....

◤◤ Vampy © spunea...

Da, sunt de acord cu tine Mariana. Probabil ca cei care au realizat articolul au tradus literal de la sursa lor cuvantul "stud", mie asta imi vine in mine, care inseamna "armasar de prasila" :)), folosit adesea in limba engleza cu sensul de barbat bun, ceva de genul.

Ada spunea...

de acord cu inna :))

◤◤ Vampy © spunea...

care? ce inna? :( :-?? Nu inteleg, Ada....

Chat

Create a Meebo Chat Room