vineri, 19 februarie 2010

Justin Bieber V.S fenomenul despre vampiri


În cariera sa lovit de bază pentru a câştiga, Justin Bieber îndrăzneşte chiar împotriva cel mai mare idol teen lume, vampiri şi lupi "nautic". În cazul în care câteva zile în urmă, canadiene au declarat război Jonas Brothers pe Twitter, acum Am făcut un puls la urmaşii lui literare şi seria de film printr-o altă reţea socială.

Aparent, fenomenul vampirul de moment are peste 545,000 prieteni pe Facebook, o cifră care Canada intenţionează să depăşească 15 de ani, şi voi ajunge acolo, pentru că solistul este destul de un expert pe Internet.

Justin Bieber, The Prodigy tinerii de muzica, pe care îl utilizaţi reţele sociale multiple şi platforme digitale pentru a spori popularitatea acestuia, lucru care nu este nou în carieră scurt ale acestui artist tineri. Bieber, care până de curând a fost un băiat normal, rapid datorită succesului obţinut la YouTube platforma vidios în cazul în care atîrna inregistrari canta si sa cante la chitara.

Această practică de a publica videoclipuri de acasă, pe internet, pare a fi chiar mai mult de la distanţă, dat fiind că după câteva luni, ca regele clară a hit-uri pe YouTube, a venit posibilitatea de a înregistra primul album. Debutul ei a fost bine primit de planificare şi este deja al doilea album.

Dar succesul Bieber este deja de mai sus industria muzicală. Pentru câteva săptămâni a speculat că Canada ar putea fi Superman următoare, respingând iconiţe pentru tineri, altele cum ar fi Zac Efron si Taylor Lautner.

Conform informaţiilor de pe internet, este in cautarea unui actor mai tânăr ca Spiderman noi va explora originile caracter, prezentând, la o protagonistul mai tineri, un băiat în anii de liceu se confruntă cu responsabilitate imensă, care duc superputeri lor .
Sursa:LunaNuevaMeyer

5 comentarii:

Gya spunea...

in primul rand nu prea am inteles asa bine...reportajul fiind tradus cam aiurea....dar p mn ma enerveaza graav copilul asta fitos si obraznic.nu stiu dc tot lumea zice ca ar fi frumos si mai ales sexy,un pustan sexy=))) god 8-|.face si el la fel ca Miley aia...ca sa aiba parte de atentie.

elena spunea...

da:-s
il urasc X_X
=))

carina sos spunea...

il ador=))=))

Adelina spunea...

n-are sens articolu..e tradus prin google translator?:D Justin e pre micutz pentru a-shi da cu parerea xD

Anonim spunea...

nu mai traduceti cu google translate :)))
si eu il urasc pe pushtiulika asta. crede ca are influenta. e prea pitic.

Chat

Create a Meebo Chat Room